Hotpoint LFF8M019X – mașina de spălat vase compactă și ieftină

Pentru cei care își doresc o mașină de spălat vase cu o capacitate mare de încărcare la un preț accesibil, modelul Hotpoint LFF8M019X este opțiunea ideală. În plus, mașina beneficiază de o serie de dotări care ușurează munca utilizatorului și un design plăcut. Prețul pentru mașina de spălat este de 1500 lei (verifică preț actualizat),un preț foarte accesibil care crește și mai mult atractivitatea modelului.

Designul mașinii de spălat este unul modern și elegant, aceasta fiind disponibilă în inox. Prin urmare, mașina de spălat va arăta bine în orice bucătărie și va fi ușor de întreținut. Pentru a completa aspectul modern, afișajul mașinii este LCD, iar controlul este electronic.

Mașina are dimensiunile de 85 x 60 x 60 cm, ocupând prin urmare la fel de mult loc ca o mașină de spălat. Având în vedere capacitatea mare de încărcare și dimensiunile, este clar că modelul este destinat familiilor numeroase cu bucătării spațioase sau chiar restaurantelor mici.

Poze cu mașina de spălat vase Hotpoint LFF8M019X

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul dotărilor tehnice se remarcă, în primul rând, programele diverse de spălare și uscare. Dintre acestea enumerăm programul intensiv pentru vase mari cu grad de murdărie ridicat, programul rapid, programul eco pentru utilizare zilnică la un nivel redus de energie, programul pentru vase delicate de sticlă, programul express care spală în doar 30 de minute, programul Extra Dry pentru uscare sau programul pentru înmuierea hainelor.

Funcția de programare întârziată permite spălarea la orice oră, chiar și atunci când proprietarul pleacă de acasă. La ora setată mașina va porni singură, respectând setările proprietarului. Funcția Aqua Stop funcționează pentru prevenirea inundațiilor. Aqua Stop oprește alimentarea cu apă în caz de scurgeri sau pierderi accidentale. Acest lucru este posibil datorită unui senzor special dedicat. Mașina de spălat vase mai are o funcție de Protecție pentru Copii, asigurându-se astfel că nu vor exista probleme atunci când sunt copii prin preajmă.

Panoul de control permite pe lângă setarea programului sau programarea întârziată și verificarea nivelului de sare sau a etapei de spălare. Comanda electronică face totul mult mai simplu, mașina putând fi folosită de către orice tip de utilizator.

În ceea ce privește organizarea interioară, mașina de spălat are capacitatea de a spăla până la 14 seturi de vase, de la tigăi, oale, farfurii de diferite dimensiuni, pahare, cești etc. Pentru dispunerea acestora, rafturile sunt reglabile.

Datorită încadrării în clasa de eficiență energetică A+, consumul de apă și energie este unul redus. Consumul de curent pentru o spălare este de 1.04 kW, iar cel de apă este de 11 litri. Consumul energetic anual este de 295 kWh, iar cel de apă este de 3080 litri. Prin urmare, Hotpoint LFF8M019X este o mașină de spălat ecologică.

Nivelul de zgomot al mașinii este unul redus, acesta atingând doar 49 dB. Prin urmare, mașina de spălat vase nu va deranja la desfășurarea altor activități în același timp. Un alt aspect important este că mașina are o garanție de 2 ani.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • silențioasă,
  • programare întârziată,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Având o capacitate mare de încărcare, afișaj LCD, numeroase programe disponibile, un design plăcut și în același timp rezistent din inox, Hotpoint LFF8M019X are printre cele mai bune rapoarte calitate-preț de pe piață.

User Rating: 4.65 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.