Hotpoint LFF8B019 – mașina de spălat vase cu capacitate mare

Atunci când se află în căutare de mașini de spălat vase, cei mai mulți dintre utilizatori caută ori modele mici care să se încadreze într-un spațiu pe măsură, ori modele cu capacitate mare de spălare care să rezolve rapid problema curățării întregii vesele. Hotpoint LFF8B019 este o mașină de spălat potrivită pentru al doilea tip de utilizatori, iar dacă avem în vedere prețul bun putem spune chiar că reprezintă una dintre alegerile cele mai bune de pe piață. Prețul pentru modelul Hotpoint este de aproximativ 1425 lei (verifică preț actualizat), fiind un model foarte atractiv. Mașina de spălat are o capacitate mare și dispune, în același timp, de o serie de programe care să acopere un spectru larg de probleme întâlnite la curățarea veselei.

Mașina are un design simplu și elegant, fiind potrivită pentru orice bucătărie. Modelul este disponibil pe alb, remarcându-se astfel ușor panoul de control din partea de sus. Afișajul LCD aduce un aer modern și, în același timp, face setările mai ușoare. Mașina are dimensiunile de 85 x 60 x 60 cm, ocupând aproape același spațiu ca o mașină de spălat haine. Încărcarea se face frontal, iar pe ușă se observă logo-ul producătorului.

Poze cu mașina de spălat Hotpoint LFF8B019

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Panoul de control este unul simplu, beneficiind de câteva butoane cu ajutorul cărora se face totul. Sunt disponibile 8 programe automate care acoperă un spectru larg de probleme întâlnite la curățare. Utilizatorul poate folosi, astfel, un program Eco recomandat pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie, un program rapid și unul express de 30 de minute, un program de uscare intensivă, un program pentru vase delicate de sticlă sau un program intensiv pentru vase cu un grad mare de murdărie. Panoul de control permite programarea întârziată și poate indica și nivelul de sare.

Prin intermediul funcției Aqua Stop, mașina poate fi oprită în orice moment al ciclului de spălare.

Hotpoint LFF8B019 are o capacitate de 13 seturi de vase, făcând față cu ușurință întregii familii sau unor petreceri cu mai mulți invitați. În plus, există funcții speciale pentru protecția împotriva inundațiilor și pentru siguranța copiilor. Prin apăsarea unui singur buton, panoul de control și ușa sunt blocate, astfel încât să nu existe probleme cu cei mici.

Despre organizarea internă a mașinii putem spune că dispune de un coș reglabil pe înălțime și permite modificarea grătarelor astfel încât vasele să încapă mai bine.

Mașina de spălat vase face parte din clasa de eficiență energetică A+, ceea ce înseamnă că are un consum redus. Clasa de eficiență la spălare este A, în aceeași clasă încadrându-se și pentru uscare. Consumul mediu anual de energie este de 295 kWh, iar cel de apă este de 3080 de litri. Consumul de energie pentru o spălare este de 1.04 kWh, iar cel de apă este de 11 litri. Se observă, astfel, că mașina este economică și ecologică.

Problema zgomotului a fost eliminată, modelul fiind foarte silențios și nederanjând desfășurarea altor activități în timpul desfășurării ciclurilor de spălare. Având un nivel de zgomot de doar 49 dB, mașina de-abia se face simțită.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • afișaj de tip LCD,
  • clasa de eficiență energetică  A+,
  • programare întârziată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint LFF8B019 este un model destul de încăpător, ce acoperă un spectru larg de probleme întâlnite la spălarea vaselor.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.