Hotpoint LFF 8M132 EU – mașina de spălat vase cu capacitate XXL

Una dintre problemele cel mai des întâlnite în cazul mașinilor de spălat vase este capacitatea de încărcare, aceasta fiind de obicei nu foarte generoasă. Modelul Hotpoint LFF 8M132 EU poate spăla însă un număr mare de vase și chiar la un nivel redus de energie. Se găsește în magazine la un preț de aproximativ 2299 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de mare, dar trebuie să avem în vedere eficiența mare de spălare și capacitatea mare de încărcare. Vasele sunt livrate gata pentru utilizare, așa că mașina are o utilitate ridicată.

Mașina de spălat vase are un design foarte atractiv, la acest lucru contribuind mult construcția din inox și panoul de control interactiv. Acesta este prevăzut cu butoane intuitive și un ecran LCD cu control touch, oferind un ajutor semnificativ la setarea programelor.  Interiorul este organizat în două coșuri, dintre care cel superior este reglabil pe înălțime. Modelul are dimensiunile de 85 x 60 x 60 cm, fiind încorporabil în mobila de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase

Hotpoint LFF 8M132 EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pe lângă faptul că arată bine, mașina este și foarte eficicentă, aceasta încadrându-se în clasa A de eficiență la spălare și la uscare, livrându-ți vasele gata de utilizare. În plus, capacitatea de încărcare este de 14 seturi, așa că vei putea rezolva problema vaselor murdare mult mai rapid. Capacitatea mare ajută și la economisirea în cazul facturilor la curentul electric. Modelul se încadrează în clasa A+++ de eficiență energetică, având un consum foarte mic de curent, pentru un ciclu de spălare acesta fiind de 0.83 kWh, iar cel anual de 237 kWh. Mașina este economică în totalitate, consumul de apă fiind la fel de redus, la un singur ciclu consumându-se 9 litri, iar anual 2520 de litri.

Spălarea se face prin intermediul a 8 programe foarte utile, acestea fiind printre cele mai variate. Indiferent dacă ai de curățat tăvi în urma coacerii, pahare sensibile, vase de zi cu zi sau foarte murdare, vei găsi un program potrivit la orice. Ai la dispoziție și funcția de programare întârziată, pentru a putea stabili o anumită oră la care să pornească spălarea.

Programele au câte două nivele de temperatură, printre programele disponibile de spălare numărându-se unul auto normal pentru spălarea zilnică, unul auto intensiv pentru vase cu un grad mai ridicat de murdărie, unul rapid, unul pentru vase delicate, dar şi unul pentru înmuiere. Programele automate funcționează pe baza unor senzori care oferă informații utile despre încărcătură. Singura parte mai puțin atractivă este că programele au o durată destul de lungă, iar funcționarea este ceva mai zgomotoasă, nivelul de zgomot atingând 42 dB.

Mașina de spălat este dotată cu sisteme pentru protecția copiilor și cea împotriva inundațiilor. În același timp, aceasta este dotată și cu un indicator de sare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design atractiv din inox
  • Panou de control ușor de utilizat
  • Capacitate mare de spălare
  • Eficiență ridicată
  • Consum redus de energie

Contra:

  • Funcționare mai zgomotoasă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.4
Performanțe - 9.4

9.4

O alegere eficientă

Hotpoint LFF 8M132 EU este o mașină de spălat vase cu o capacitate extrem de generoasă și un consum redus, ceea ce o face potrivită pentru familiile numeroase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.