Hotpoint LFF 8B019 EU- mașina de spălat vase accesibilă și performantă

Mașinile de spălat vase au început în ultima perioadă să integreze tehnologii din ce în mai performante fără a crește și prețurile, devenind cu atât mai atractive. Un model modern și accesibil este și Hotpoint LFF 8B019 EU. Acesta beneficiază de dotări performante care ajută la economisirea timpului petrecut în bucătărie și la spălarea vaselor la un nivel optim de igienă, păstrând sănătatea ta și a membrilor familiei. Prețul pentru acest model este de aproximativ 1609 lei (verifică preț actualizat ). Prețul este unul potrivit pentru dotările existente. Modelul se remarcă printre altele prin capacitatea mare de spălare eficientă, programele variate și consumul redus de resurse. Prin urmare, mașina este una foarte atractivă și își merită locul în orice bucătărie. Timpul economisit este de neprețuit.

Modelul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Mașina beneficiază de un design foarte elegant, la acest lucru contribuind aspectul alb imaculat și liniile foarte ferme. Interfața este cea care atrage cel mai mult atenția datorită aspectului animat. Există astfel un ecran LED destul de generos care face posibilă programarea foarte ușoară. Acesta este înconjurat de câteva butoane și pictograme. Carcasa este în totalitate albă și este alcătuită din material de calitate. Dimensiunile sunt de 85 x 60 x 60 cm, modelul putând fi încadrat în mobila de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase  Hotpoint LFF 8B019 EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Controlul este electronic și oferă posibilitatea programării întârziate. Este disponibil de asemenea și un indicator de sare și un indicator luminos de presiune la clătire.

În ceea ce privește organizarea interioară, sunt disponibile două coșuri spațioase din sârmă. Capacitatea de spălare este de 13 seturi, fiind destul de mare pentru a face față cu lejeritate întregii familii și unor petreceri. Vei putea spăla întreaga veselă, de la pahare și tacâmuri și până la farfurii, tigăi sau oale. Ușa este glisantă și este prevăzută cu un mâner orizontal încorporat, pentru o deschidere ușoară și confortabilă.

Coșul superior beneficiază de sistemul Lift up care îl face reglabil pe înălțime. Acest lucru ajută la organizarea personalizată a interiorului și se dovedește util mai ales atunci când ai de spălat vase mai mari într-unul dintre coșuri.

Pentru spălare sunt disponibile 8 programe variate. Acestea sunt adaptate pentru spălarea economică și eficientă. Dintre programe remarcăm unul bio/eco pentru spălarea de zi cu zi a vaselor cu un grad mediu de murdărie la un nivel redus de resurse, un program intensiv pentru spălarea vaselor cu grad ridicat de murdărie, chiar și a celor de mari dimensiuni, un program de prespălare, un program normal și unul rapid de 30 de minute. Există de asemenea o funcție specială pentru vase delicate de tipul paharelor.

Sistemul de uscare are eficiența unuia natural, clasa de eficiență la uscare fiind A.  Hotpoint LFF 8B019 EU beneficiază în același timp și de o eficiență la spălare A, având calitatea recunoscută. Vei scăpa astfel pentru totdeauna de problema vaselor murdare și vei primi mereu vasele gata pentru folosire sau depozitare. Elementul de încălzire este ascuns.

Consumul este unul redus, modelul încadrându-se în clasa de eficiență energetică A+. Consumul pentru un ciclu de spălare este de doar 1.04 kwh, iar cel anual este de 380 kwh. Consumul de apă pentru un ciclu este de 11 litri, iar valoarea anuală este de 3080 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 13 seturi,
  • clasa A+,
  • afișaj de tip LCD,
  • silențioasă

Contra:

  • prețul destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint LFF 8B019 EU este o mașină de spălat vase elegantă, ce are grijă ca vasele tale să strălucească de fiecare dată, fără ca tu să depui vreun efort.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.