Hotpoint LFD11M132 – mașina de spălat vase cu o capacitate record

Hotpoint LFD11M132 este o mașină de spălat vase potrivită pentru casele foarte mari sau barurile mai mici, având o capacitate de spălare foarte mare. Tehnologiile integrate sunt pe măsură, așa că pachetul este unul complet. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1785 lei (verifică preț actualizat )Având în vedere dotările sale, prețul este cu adevărat atractiv și își merită investiția. Dacă vrei să cumperi modelul în rate, acestea încep de la 60 de lei. Mașina se remarcă prin capacitatea foarte mare de spălare, consumul extrem de mic de energie și programele variate.

Dacă nu ai cumpărat electrocasnice de ceva timp, trebuie să știi că Hotpoint se află sub tutela aceleiași companii care deține și Ariston și Indesit, fiind apariția cea mai recentă. Calitatea este însă una la fel de ridicată ca în cazul coechipierilor săi.

Atunci când privești mașina este greu să nu îți iei ochii de la panoul de control foarte animat. Acesta se distinge de restul designului prin faptul că este încadrat într-o zonă argintie. Restul carcasei este alb. Panoul de control este prevăzut cu un ecran LCD generos și butoane prevăzute cu touch. Vei selecta programul în doar câteva mișcări. Afișajul este portocaliu, oferind o vizibilitate bună și, în același timp, o pată de culoare. Mașina are dimensiunile de 85 x 60 x 60 cm, fiind la fel de mare ca o mașină de spălat haine.

Poze cu mașina de spălat vase

Hotpoint LFD11M132

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interiorul este organizat în două coșuri din sârmă. Acestea sunt reglabile și permit spălarea tuturor tipurilor de vase. Vei putea spăla orice, începând cu farfuriile și ajungând la pahare, tacâmuri sau oale și tigăi. Grăsimea nu va mai avea nicio șansă.

Capacitatea de spălare este de nu mai puțin de 14 seturi de vase. Acest lucru este posibil datorită sistemului Flexi Load de aranjare a vaselor în interior.

Modelul pare gândit să fie fără cusur la fiecare nivel, astfel încât rezultatele să fie mereu impresionante. Sunt disponibile 11 programe de spălare, aproximativ la fel de multe ca în cazul mașinilor de spălat haine. Vei găsi, printre altele, un program pentru uscare extra, unul normal pentru spălarea obișnuită de zi cu zi, unul intensiv pentru spălarea vaselor foarte murdare sau unul rapid.

Este de remarcat sistemul Duo Wash care permite spălarea la setări diferite în cele două coșuri. Sunt disponibile, de asemenea, un indicator de sare, dar și programarea întârziată și un program împotriva inundațiilor.

Pentru că aparatul urmează a fi folosit cel mai probabil zilnic, producătorul l-a dotat cu tehnologii și programe nu doar eficiente, ci și economice.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, având un consum extrem de redus de curent electric. Consumul standard de energie pentru un ciclu de spălare este de 0.83 kWh, iar cel de apă este de 9 litri. Consumul anual este de 237 kWh și 2520 de litri.

De apreciat este și faptul că prin înscrierea produsului pe site-ul Hotpoint vei beneficia de o garanție extinsă de 5 ani.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 14 seturi,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 9.3
Performanțe - 9.2

9.3

O alegere eficientă

Hotpoint LFD11M132 este o mașină de spălat vase de o eleganță aparte, ce cu siguranță te va cuceri prin eficiența de care dă dovadă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.