Hotpoint LFD11M121CX – mașina de spălat vase inteligentă

Mașina de spălat vase ocupă un rol din ce în ce mai important în bucătăriile moderne, iar investiția într-un model de calitate devine din ce în mai avantajoasă. Hotpoint LFD11M121CX este o mașină de calitate superioară ce oferă un ajutor considerabil în bucătărie. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2099 lei (verifică preț actualizat ). Investiția într-un aparat cu câteva sute de lei mai scump oferă la schimb o calitate superioară pe toate nivelurile și se dovedește a fi economică pe termen lung. Modelul se remarcă printr-o capacitate mare de spălare, un număr impresionant de programe, comparabil cu cele ale mașinilor de spălat haine, un motor performant și un consum extrem de redus de resurse.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul acesteia este deosebit de modern și elegant. Carcasa este alcătuită din inox, iar controlul este electronic. Panoul de control este prevăzut cu un ecran LCD care contribuie la reducerea numărului de butoane și face programarea extrem de ușoară. Afișajul portocaliu oferă un contrast plăcut față de carcasă. Logo-ul Hotpoint Ariston este întâlnit pe ușă. Aceasta se deschide printr-un sistem de glisare. Mânerul este încorporat. Mașina are dimensiunile de 85 x 60 x 60 cm, fiind la fel de mare cât o mașină de spălat haine.

Poze cu mașina de spălat vase Hotpoint LFD11M121CX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sistemul Flexi Load permite spălarea unui număr impresionant de 14 seturi de vase. Interiorul este organizat în două coșuri din sârmă. Coșul superior este reglabil pe înălțime, iar cel inferior are inserții rabatabile pentru o organizare personalizată. Este disponibil în același timp ca accesoriu un coș glisant pentru tacâmuri. Pot fi spălate toate tipurile de vase, de la cele obișnuite precum paharele, farfuriile sau castroanele și până cele mari precum oalele sau tigăile. Este de remarcat faptul că spălarea se poate face personalizat în funcție de coșul ales datorită tehnologiei Zone Wash. Aceasta permite curățarea profundă a coșului superior sau inferior, fiind utilă în momentele în care sunt încărcate vase cu un grad ridicat de murdărie într-o anumită zonă din interior.

La nivel tehnic, mașina beneficiază de un motor extrem de performant Flexy Power. Acesta asigură o putere superioară și poate alterna vitezele de lucru și presiunea apei în funcție de gradul de murdărie al vaselor încărcate.

Pentru spălare este disponibil un număr de 11 programe, acesta fiind comparabil cu cele ale mașinilor de spălat haine. Există astfel un program special de prespălare, unul pentru uscare extra, unul normal pentru spălarea de zi cu zi a vaselor cu un grad mediu de murdărie, unul intensiv pentru spălarea vaselor foarte murdare, unul rapid de 30 de minute sau unul pentru încărcarea la jumătate.

Hotpoint LFD11M121CX este prevăzut cu indicator de sare și dispune și de programare întârziată. Există de asemenea un sistem special de protecție împotriva inundațiilor.

Mașina de spălat vase se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum foarte redus de curent electric. Clasa de eficiență pentru spălare și uscare este A, performanța fiind astfel dovedită. Consumul standard de energie pentru un ciclu de spălare este de 0.93 kwh, iar cel de apă este de 9 litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • capacitate de 14 seturi,
  • silențioasă,
  • afișaj de tip LCD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint LFD11M121CX este o mașină de spălat vase cu un design futurist, ce se potrivește unei familii numeroase sau iubitorilor de petreceri.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.