Hotpoint LFD11M121B – eficientă și încăpătoare

Nu cred că există o persoană căreia să îi facă plăcere să spele la vase, oricât timp ar avea la dispoziție sau oricâtă energie acumulată. Cu toții ne dorim cât mai multe momente de relaxare în compania celor dragi, tot mai multe clipe de odihnă, pentru că timpul pare tot mai scurt pentru tot ceea ce avem de realizat pe parcursul unei zile, ca să mai stăm să frecăm la vase de fiecare dată când gătim sau după fiecare masă servită. Soluția ideală pentru această problemă pare a fi mașina de spălat vase, care după părerea mea este binevenită în orice gospodărie. De aceea vom discuta astăzi despre modelul Hotpoint LFD11M121B, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1785 lei (verifică preț actualizat), poate nu tocmai la îndemâna oricui, însă în acest caz vorbim de o mașină de spălat vase ideală pentru familiile numeroase, iar ulterior veți înțelege de ce spun acest lucru.

În ceea ce privește designul, putem afirma că discutăm de un model elegant, puțin atipic față de modelele clasice, și asta datorită faptului că este disponibil în varianta pe negru. Culoarea sugerează rafinament și modernitate, și cu siguranță se va integra perfect sub blatul unei mobile de bucătărie elegantă, realizată cu mult bun gust. Când se deschide ușa, se poate remarca faptul că dispune de două coșuri, bine compartimentate, pentru fiecare tip de vas, astfel încât pe durata unui ciclu de spălare să nu ai surpriza ca acestea să se deterioreze în vreun fel.

În partea superioară a ușii, se observăpoate remarca panoul de control bine poziționat, cu un display de tip LCD în centru, unde vei putea observa programul de spălare folosit, precum și timpul de spălare, plus o serie de butoane ajutătoare pentru ca vesela să fie spălată corespunzător.

Poze cu mașina de spălat vase Hotpoint LFD11M121B

Hotpoint LFD11M121B

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat vase Hotpoint LFD11M121B este un model cu o capacitate de încărcare extrem de generoasă, de 14 seturi mai exact, ceea ce o face ideală pentru familiile cu mulți copii sau de ce nu pentru cei ce obișnuiesc să facă petreceri destul de des. Potrivit testelor de eficiență energetică, modelul se încadrează în clasa A++, de unde putem trage conculzia că facturile la curent nu vor crește cu mult în urma montării unui asemenea aparat electrocasnic, iar consumul de apă ajunge cam la 9 L/ciclu, mai puțin decât ați folosi în cazul în care le-ați spăla de mână.

Numără până la 11 programe de spălare, astfel că indiferent de gradul de murdărie al vaselor sau de delicatețea lor, nu ai de ce să îți faci griji, cum că vor fi deteriorate în vreun fel în urma unei spălări. Gama de programe cuprinde: spălare intensivă, program rapid(pentru vasele prea puțin murdare), program auto, duo wash, igienizare, autocurățare, espress 30′.

La capitolul funcții, este bine de știut că aveți posibilitatea unei programări întârziate, funcție ideală pentru orele în care sunteți plecată de acasă. Este extrem de silențioasă, atinge un nivel de zgomot de doar 41 dB, ceea ce înseamnă că vă puteți chiar odihni în timp ce mașina de spălat Hotpoint își face treaba.

De acum chiar și bărbații se vor putea lăuda că au spălat vasele, pentru că este atât de simplu să le așezi în cele două coșuri și să setezi programul potrivit de spălare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LCD,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitate de 14 seturi,
  • 11 programe,
  • programare întârziată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint LFD11M121B este o mașină de spălat vase ideală pentru familiile numeroase, ce doresc să economisească timpul, cu scopul de a-l petrece împreună relaxându-se.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.