Hotpoint LFB5B019X – mașina de spălat vase cu design atractiv

Atunci când vine vorba de mașini de spălat vase, punctele de interes pentru majoritatea utilizatorilor sunt capacitatea de încărcare, numărul de programe, clasa energetică și prețul. Hotpoint LFB5B019X este o mașină care stă bine la toate capitolele, iar în plus are un design atractiv. Prețul pentru mașina de spălat este de aproximativ 1330 lei (verifică preț actualizat).Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Fiind alcătuită din materiale de calitate și având un design modern, capacitate mare de spălare, programe suficiente și un preț atractiv, mașina este una dintre cele mai prietenoase de pe piață. Un punct în minus pentru cei pretențioși ar putea fi faptul că mașina are control mecanic (manual), dar acesta poate fi trecut cu vederea dacă luăm în considerare prețul.

Designul mașinii este unul modern, remarcându-se carcasa de inox și panoul de control simplist. Mașina are dimensiunile de 85 x 60 x 60 cm, fiind la fel de mare ca o mașină de spălat haine. Încărcarea se face frontal, fiind disponibil un mâner orizontal încorporat. Pe ușă găsim și logo-ul producătorului Hotpoint Ariston. După cum spuneam, panoul de control este foarte simplu și are doar 3 butoane, dintre care unul este rotativ. La fel ca la mașinile de spălat, acesta este poziționat central.

Poze cu mașina de spălat vase Hotpoint LFB5B019X

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sunt disponibile 5 programe automate care vin să rezolve rapid problema veselei. Utilizatorul are la dispoziție, pentru început, un program normal pentru folosirea zilnică, dedicat vaselor cu un grad mediu de murdărie. Un alt program disponibil este cel Eco/Bio care folosește mai puțină energie electrică și mai puțină apă și este recomandat pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie. Este disponibil, în același timp, un program intensiv pentru vase de mari dimensiuni cu grad mare de murdărie. Nu în ultimul rând , mai sunt disponibile un program rapid și unul pentru vase delicate de tipul paharelor de sticlă.

Prin intermediul funcției Aqua Stop, mașina poate fi oprită în orice moment al ciclului de spălare. Mașina mai benficiază de indicator de sare și o serie de funcții de protecție. Una dintre acestea este funcția de protecție pentru copii. Aceasta blochează ușa și panoul de control, păstrând totul în siguranță. O altă funcție de protecție este cea împotriva inundațiilor.

Hotpoint LFB5B019X are o capacitate de 13 seturi de vase, având suficient spațiu pentru a face față veselei întregii familii. Interiorul este organizat în două rafturi din grătar. Coșul de deasupra este reglabil pe înălțime, făcând astfel posibilă reglarea în funcție de nevoie. Este disponibil, în același timp, un coș pentru tacâmuri.

Mașina are un nivel de zgomot de doar 49 dB, de-abia făcându-și simțită prezența atunci când funcționează.

Mașina de spălat vase se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus. Clasa de eficiență la spălare este A, la fel ca și cea de eficiență la uscare. Consumul mediu anual de energie este de 295 kWh, iar cel de apă este de 3080 de litri. Consumul de energie pentru o spălare este de 1.04 kWh, iar cel de apă este de 11 litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • silențioasă
  • preț rezonabil,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitate de 13 seturi

Contra:

  • controlul este mecanic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint LFB5B019X este o mașină de spălat vase destul de încăpătoare, cu un design elegant și programe de spălare, suficiente pentru orice tip de murdărie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.