Hotpoint KIB 644 C E – plita vitroceramică minimalistă

Dacă plitele electrice reprezintă o opțiune eficientă și economică pentru gătit, modelele cu inducție reprezintă vârful clasei, fiind cu atât mai performante și oferind rezultate mult mai atractive. Hotpoint KIB 644 C E este o plită cu inducție ce îmbină perfect aspectul modern cu funcționalitatea, fiind potrivită pentru orice bucătărie. Plita electrică cu inducție poate fi găsită în magazine la prețul de 1350 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru aceasta încep de la 46 de lei. Prețul este ceva mai mare față de un sistem pe gaz sau unul electric obișnuit, dar dacă avem în vedere eficiența și calitatea superioară, acesta este de înțeles. Vei avea la dispoziție un aparat foarte performant pentru gătit, care îți va oferi un spațiu generos, aspectuos și foarte ușor de curățat, posibilitatea controlului în detaliu al temperaturii și care este în același timp economic. Problema preparării va rămâne plitei, în timp ce tu te vei putea concentra asupra rețetelor.

Plita poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul plitei este unul minimalist, modelul fiind alcătuit din sticlă ceramică și disponibil pe negru. Aspectul este unul simplu, cu suprafața deloc aglomerată. În schimb, suprafața de lucru este destul de mare, oferind o libertate de mișcare bună. Vei putea să gătești la mai multe vase de dimensiuni diferite în același timp, putându-le muta de pe un ochi pe altul fără probleme. Dimensiunile plitei sunt de 6.0 x 59 x 51 cm, aceasta putând fi încorporată cu ușurință. Panoul de control se găsește frontal, fiind plasat la îndemână. Acesta este prevăzut cu touch și ocupă un spațiu mic. Comenzile touch sunt extrem de ușor de programat, fiind activate prin atingerea unor simboluri intuitive. Suprafața de lucru este perfect netedă, așa că va fi ușor de curățat.

Poze cu plita încorporabilă

Hotpoint KIB 644 C E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Datorită faptului că plita funcționează pe inducție suprafața nu se încălzește, căldura fiind produsă direct în vasul pentru gătit. Prin urmare, siguranța este una ridicată, iar urmele nu se întăresc și pot fi șterse ușor.

Problema atingerii plitei de către copii este îndepărtată, iar pentru o protecție suplimentară panoul de control poate fi blocat. Astfel, atunci când copiii sunt în preajmă modificarea funcțiilor devine imposibilă.

Pentru ca pachetul să fie cu atât mai atractiv, modelul nu este doar eficient, ci și foarte economic. Consumul de curent pentru aparatele de gătit cu inducție este cel mai redus din clasa plitelor electrice. Prin urmare vei putea folosi plita zilnic fără a atrage facturi costisitoare la curentul electric. Gradul de economie este considerabil mai mare față de orice sistem clasic de gătit pe gaz. Investiția este ceva mai mare decât pentru un aragaz, dar rezultatele pe termen lung sunt mult mai profitabile. 

Aparatul este dotat cu 4 ochiuri, dintre care două mari și două normale. Având de-a face cu un model pe inducție, temperatura de fierbere este atinsă foarte rapid, iar timpul de gătit este unul redus. Eficiența este cea mai mare disponibilă la momentul actual. Ai la dispoziție și o funcție timer, așa că vei putea programa timpul de gătire. Un avantaj al modelelor cu inducție este acela că poți regla în detaliu temperatura, grad cu grad, având control perfect asupra procesului de gătire. Producătorul oferă o garanție extinsă de 5 ani.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • ușor de folosit,
  • inducție,
  • timpul de preparare este redus

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Consum - 9.4
Siguranță - 9.1

9.3

Pentru o eficiență mai mare

Hotpoint KIB 644 C E este o plită încorporabilă pe inducție, ce nu doar că este foarte aspectuoasă, ci te va ajuta și să gătești mult mai repede.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.