Hotpoint HHE 60 F IX – hota ieftină de tip turn

Hota reprezintă un aparat foarte util pentru bucătărie, aceasta contribuind la creșterea confortului prin îndepărtarea mirosurilor neplăcute și a aburului. În același timp, hota protejează pereții împotriva mucegaiului și asigură o aerisire benefică. Hotpoint HHE 60 F IX este o hotă ieftină care își face foarte bine treaba. Hota decorativă poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 559 lei (verifică preț actualizat).Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 20 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun, având în vedere puterea mare de absorbție, nivelul redus de zgomot, designul de calitate superioară și filtrele din aluminiu. În plus, garanția este de 5 ani, putând sta liniștit în cazul în care sunt necesare reparații.

Designul este alcătuit din inox și are un aspect foarte elegant și modern. Modelul se potrivește în orice tip de bucătărie, atât în cele cu mobilierul mai închis la culoare, cât și în cele cu mobilierul deschis la culoare. Hota este decorativă și de tip turn, așa că nu poate fi încorporată într-un corp suspendat. Logo-ul Hotpoint Ariston se găsește discret la baza turnului. Dimensiunile aparatului sunt de 113 x 60 x 45 cm. Pentru iluminarea în timpul gătitului sunt folosite 2 lămpi cu puterea de 20 W. Panoul de control este unul foarte simplu, fiind prevăzut cu un număr redus de butoane plasate la un nivel optim. Vei putea astfel să setezi foarte ușor și comod aparatul. Sunt disponibile 5 butoane cu pictograme gravate, astfel încât să setarea să fie floare la ureche. Diametrul burlanului este de 150 mm.

Poze cu hota

Hotpoint HHE 60 F IX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul dotărilor tehnice se remarcă în primul rând controlul electronic.  Hota are un singur motor, dar acest lucru nu trebuie privit neapărat ca un impediment. Astfel, chiar dacă este potrivită pentru gătitul la o singură plită (aragaz),  hota va avea un nivel de zgomot mai redus. Hota este foarte silențioasă, nivelul de zgomot atingând valoarea de 61 dB.

Puterea motorului este de 190W, atrăgând prin urmare și un consum mai redus. Puterea de absorbție este de 616 de metri cubi pe oră, fiind una destul de mare pentru un singur motor. Randamentul este astfel unul foarte bun, aburul și mirosurile de mâncare sau de fum fiind îndepărtate foarte rapid.

Pentru absorbție sunt disponibile 3 nivele de viteză. Vei putea astfel să setezi viteza în funcție de fiecare caz particular, astfel încât să nu faci risipă de energie și să împrospătezi mereu aerul într-un timp optim.

În ceea ce privește filtrele, modelul este prevăzut cu două filtre metalice din aluminiu. Avantajul filtrelor din aluminiu este acela că sunt ușor de curățat. Filtrele pot fi spălate cu detergent de vase sub jetul de apă sau pot fi curățate și în mașina de spălat vase. Filtrele curăță aerul și protejează motorul de particulele rezultate în urma gătitului, precum cele de grăsime. Prin urmare, acestea sunt economice și asigură o durată de viață mai îndelungată.

Producătorul oferă o garanție extinsă de 5 ani, așa că pachetul de avantaje este cu atât mai atractiv.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • putere mare de absorbție

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Putere de absorbție - 9.2
Zgomot - 9.4

9.3

O alegere eficientă

Hotpoint HHE 60 F IX este o hotă decorativă ce se va potrivi într-o bucătărie modernă, open space, ce are o putere mare de absorbție.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.