Hotpoint FTCD 87B 6H – un uscător de rufe eficient

Hotpoint FTCD 87B 6H este un uscător de rufe cu o capacitate destul de generoasă, potrivit pentru a face față unei cantități mari de rufe ce trebuiesc uscate destul de repede. Are un preț de aproximativ 1799 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de bun, dacă ne raportăm la modelele cu specificații similare de pe piață. Un aspect interesant la acest model este garanția sa de 5 ani. Dacă la marea majoritate a modelelor de pe piață garanția este de numai 2 ani, ei bine modelul de față are o garanție de 5 ani, ceea ce mie îmi conferă multă încredere.

Uscătorul de rufe poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Din punct de vedereal designului, discutăm despre un model elegant, ce te va scăpa de grija rufelor întinse pe culme la uscat. Practic după ce vei spăla rufele, uscătorul Hotpoint te va ajuta să ai rufele perfect uscate, gata de așezat pe rafturi sau gata de purtat, în cel mai scurt timp posibil. Modelul este complet alb, doar ușa cuvei are conturul negru și crează un contrast foarte plăcut. În parte superioară avem panoul de control, destul de aerisit. În dreapta afișajul este de tip LCD, este încadrat de o serie de butoane, ce te vor ajuta să faci selecțiile potrivite pentru a usca fiecare tip de material în mod corespunzător. În centru avem câte un buton pentru fiecare program în parte și butonul de on-off. Dimensiunile uscătorului de rufe sunt cam cât ale unei mașini de spălat, 85 x 59,5 x 61 cm(I x L x A).

Poze cu Hotpoint FTCD 87B 6H

Hotpoint FTCD 87B 6H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Uscătorul de rufe are o capacitate de încărcare de 8 kg, ceea ce înseamnă că poți usca chiar și țesături voluminoase(pături, pilote, jucării de pluș, etc). Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică B.

Beneficiază de o gamă suficient de generoasă de programe pentru uscarea corespunzătoare a tuturor tipurilor de țesături. În felul acesta nu riști să le deteriorezi la uscare. Spre xemplu, ai un program pentru uscat bumbacul, pentru jeans, pentru lână, dar și pentru jucăriile de pluș, mătase, pilote, reîmprospătare, delicate, etc.

La capitolul funcții și siguranță, uscătorul vine echipat cu sistemul de siguranță împotriva copiilor(împiedică producerea accidentelor nedorite). De asemenea are și funcția de programare întârziată, astfel că poți programa un ciclu de uscare la ora dorită de tine. În cazul în care ai rufe care se șifonează, e bine de știut că uscătorul Hotpoint dispune de un sistem anti-șifonare la începutul și la sfârșitul programului, astfel că nu vei avea bătăi de cap atunci când vei scoate rufele din cuvă.

Uscătorul de rufe este binevenit atunci când ai rufe multe de spălat și nu ai unde să le întinzi la uscat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de încărcare de 8 kg,
  • sistem antișifonare

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 10
Performanțe - 8.8

9.4

O alegere eficientă

Hotpoint FTCD 87B 6H este un uscător de rufe elegant, cu o capacitate de încărcare generoasă, ce te va ajuta să scapi de rufele întinse pe culme la uscat.

Vezi detalii
User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.