Hotpoint FMSG 623B – mașina de spălat slim A+++

Mulți dintre noi avem spații reduse în baie sau bucătărie pentru plasarea unei mașini de spălat, așa că este esențial să găsim un model care să nu ocupe foarte mult loc, dar în același timp să păstreze un nivel de performanță ridicat. Din fericire există modele precum Hotpoint FMSG 623B care, pe lângă faptul că sunt slim și performante au și un preț avantajos. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1500 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep undeva de la 42 de lei pe lună. Mașina are un raport calitate-preț foarte bun, fiind una dintre cele mai atractive pentru clasa din care face parte. Punctele forte sunt  designul slim care permite plasarea în spații mai mici, puterea mare de centrifugare, tehnologiile performante de spălare și consumul energetic redus. Punctul ceva mai slab este reprezentat de capacitatea mai mică de încărcare, dar având în vedere că acest lucru este datorat dimensiunilor reduse, poate fi trecut cu vederea.

Designul modelului este unul atractiv, la o primă vedere remarcându-se hubloul negru. Acesta este diferit față de restul mașinii care este albă. Panoul de control este prevăzut cu numeroase pictograme și un ecran LED, comenzile fiind astfel intuitive. Mașina este foarte îngustă, având dimensiunile de doar 85 x 59.5 x 42.5 cm și încadrându-se astfel perfect în orice spațiu.

Poze cu mașina de spălat rufe Hotpoint FMSG 623B

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Încărcarea se face frontal, iar capacitatea maximă este de 6 kg. Capacitatea mai mică de încărcare este datorată dimensiunilor reduse. Mașina ar trebui să facă față hainelor întregii familii, fiind însă necesare din când în când și cicluri suplimentare. Cuva este alcătuită din poliplex, iar tamburul este alcătuit din inox.

La nivel tehnic, modelul are o viteză de centrifugare de 1200 de rotații pe minut, fiind destul de puternic pentru dimensiunile sale. Datorită certificării Woolmark Platinum Care,  pot fi  spălate chiar și haine  pe etichetele cărora este recomandată doar spălarea manuală.  În același timp, pot fi spălate fără probleme și hainele din lână. Acest lucru este posibil datorită unui sistem unic de spălare care nu forţează fibrele.

Este de remarcat prezența unor tehnologii performante de reglare a consumului și a nivelului de spumă. În acest mod spălarea va fi întotdeauna economică și eficientă.

Hotpoint FMSG 623B are o serie largă de programe de spălare pregătite pentru a îndepărta diferite tipuri de pete și pentru a asigura faptul că hainele își păstrează calitatea. Sunt disponibile, astfel, programe pentru diferite tipuri de materiale și culori, un program de spălare rapidă, un program antialergic, unul special pentru hainele de bebeluși etc.

Mai sunt de amintit și funcțiile speciale de protecție împotriva inundațiilor și pentru siguranța copiilor, precum și cea de programare întârziată.

În ceea ce privește nivelul de zgomot, modelul este unul dintre cele mai silențioase și nu deranjează nici măcar la centrifugare.

Mașina de spălat se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, având prin urmare un consum extrem de redus. Consumul energetic anual este de doar 173 kWh, iar consumul de apă este de 10667 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • Slim,
  • LCD,
  • clasa de eficiență energetică A+++

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint FMSG 623B este o mașină de spălat elegantă și extrem de eficientă, ce are grijă ca fiecare tip de țesătură să fie impecabil.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.