Hotpoint ECO7D1491 – mașina de spălat pentru spații înguste

Pentru cei care dispun de un spațiu mic pentru o mașină de spălat, acest lucru se poate dovedi o piedică, mai întâi din cauza dimensiunilor standard ale mașinilor și apoi datorită faptului că modelele mai înguste au, de obicei, capacități de spălare și performanțe mai mici. Din fericire, există însă și modele gândite exact pentru spațiile mici, care satisfac toate nevoile. Un astfel de model este și Hotpoint ECO7D1491.Mașina de spălat poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1800 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care doresc să cumpere mașina în rate, acestea încep de la 55 de lei. Punctele forte ale mașinii sunt designul îngust, capacitatea mare de încărcare, viteza de centrifugare performantă și tehnologiile care asigură o spălare eficientă chiar și la temperaturi reduse. Consumul este unul redus, deși putea fi ceva mai mic, astfel încât raportul cu viteza de centrifugare și tehnologiile folosite să fie unul mai echilibrat. Cu toate acestea, raportul calitate-preț al mașinii este unul foarte bun, aceasta numărându-se printre cele mai accesibile mașini cu încărcare verticală care au dotări la nivelul mașinilor de spălat standard (cu încărcare frontală).

Soluția oferită de mașină este încărcarea verticală. Datorită acesteia, designul este unul mai simplu, dar acest lucru este compensat de performanță. Se remarcă faptul că mașina este mai înaltă față de una obișnuită și, bineînțeles, cu mult mai îngustă. Panoul de control este foarte intuitiv și beneficiază chiar și de un ecran LED. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 45 x 60 cm, aceasta fiind prin urmare ușor de poziționat în orice spațiu.

Poze cu mașina de spălat Hotpoint ECO7D1491

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina are o capacitate de încărcare de 7 kg, o capacitate asemănătoare cu cea a multor modele de mașini standard. Tamburul este alcătuit din inox, iar cuva din poliplex.

La nivel tehnic, mașina are un motor trifazat, iar viteza de centrifugare este de 1400 de rotații pe minut, mașina fiind la fel de performantă ca una standard, în ciuda dimensiunilor mai reduse.

Mașina are certificare Woolmark Platinum Care, fiind potrivită chiar și pentru spălarea hainelor pe ale căror etichete este recomandată doar spălarea manuală. Datorită unui sistem de spălare delicat, hainele își păstrează moliciunea și calitatea fibrelor chiar și după mai mult de 20 de cicluri de spălare.

Modelul oferă o întreagă serie de programe, începând de la cele standard pentru diferite tipuri de țesături (ex.bumbac, lână, sintetice etc.) și până la unele speciale precum ciclul baby. Programul asigură o spălare eficientă chiar și la 40 de grade, garantând pentru igiena perfectă a hainelor bebelușilor. Pentru aceasta, programul folosește mai multă apă pentru a dilua perfect detergenții și pentru a clăti apoi foarte bine apa în vederea eliminării oricăror urme de detergent din fibre.

Hotpoint ECO7D1491 beneficiază și de funcții pentru protecția împotriva inundațiilor și pentru siguranța copiilor. Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum destul de redus.

Mașina are un nivel de zgomot de doar 59 dB la spălare și de 75 dB la centrifugare, fiind una destul de silențioasă. Acest lucru se datorează suspensiei care absoarbe cu succes vibrațiile chiar și la centrifugare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj de tip LCD,
  • 1400 rpm
  • capacitate de 7 kg,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint ECO7D1491 este genul de mașină de spălat ce se potrivește utilizatorilor ce vor să valorifice fiecare colțișor al casei.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.