Hotpoint-Ariston RPG 926 DX EU – o mașină de spălat cu capacitate de încărcare mare

Hotpoint-Ariston RPG 926 DX EU este o mașină de spălat rufe extrem de eficientă, cu o capacitate mare de încărcare și un preț excelent. Poate fi găsită în oferta magazinului eMAG la un preț de aproximativ 1849 lei (verifică preț actualizat ), dar dacă o prinzi la promoție, ai șanse să o achiziționezi la un preț foarte avantajos. Oferă un raport calitate-preț excelent. Pentru cei ce își doresc mașina de spălat Hotpoint-Ariston, dar totuși nu și-o permit, este bine de știut că aceasta poate fi achiziționată și în rate lunare de 91 lei.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Dar să începem cu începutul. Îți voi spune că se bucură de un design sextrem de elegant și rafinat. Finisajele sunt bine realizate, iar materialele utilizate sunt de o calitate incontestabilă. Modelul este disponibil pe alb, astfel că se va încadra în orice tip de decor. Deschiderea amplă este accesorizată cu un mâner din inox, ce face ca accesul în interior să fie ușor. Chenarul deschiderii este realizat din inox, creându-se un contrast plăcut. Acest aspect o face să se diferențieze de modelele standard. În partea superioară mașina de spălat dispune de un panou de control destul de aerisit. În partea dreaptă se poate observa display-ul de tip LCD, ce afișează câteva informații referitoare la ciclul de spălare(ex.timpul rămas până la terminarea spălării) și butoanele ce te vor ajuta să faci setările potrivite pentru fiecare spălare. În centru se regăsește selectorul de programe, ce funcționează prin rotire, iar în stânga sertarul pentru detergent(se deschide într-o parte).

Poze cu Hotpoint-Ariston RPG 926 DX EU

Hotpoint-Ariston RPG 926 DX EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Hotpoint-Ariston are o capacitate de încărcare de 9 kg, ceea ce face ca mașina de spălat să fie potrivită pentru o familie numeroasă sau pentru cei ce vor să spele țesături voluminoase, precum păturile, pilotele, etc. Viteza de centrifugare atinge maxim 1200 rpm, suficient încât rufele să fie foarte bine stoarse și să nu mai necesite mult timp pentru a se usca.

Mașina de spălat se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum de 0,8 kwh/ program standard de spălare. Asta înseamnă că vei avea rufe impecabile cu un consum de energie extrem de mic. Nici consumul mediu de apă nu este de speriat, ajunge la 10862 l/an.

Cele 16 programe de spălare sunt suficiente pentru a spăla cam orice tip de material, inclusiv hăinuțele de bebeluși, ce au nevoie de o atenție deosebită la spălare. Mai mult de atât în cazul în care ai haine ce s-ar putea deteriora în timpul centrifugării, este bine de știut că ai posibilitatea să le speli fără centrifugare. Pentru lenjerie ai un program special, ce te va ajuta să o întreții cât mai bine.

La capitolul funcții și siguranță, mașina vine echipată cu sistemul de siguranță împotriva copiilor. Acesta face ca ușa să rămână blocată pe durata spălării, astfel încât dacă ai un mic năzdrăvan prin casă ce trage de toate ușile, să nu se accidenteze. De asemenea, ai posibilitatea să îți stabilești ora la care vrei să înceapă procesul de spălare. Dacă pleci dimineața la servici, nu ar fi ideal să găsești rufele proaspăt spălate, gata de întins pe culme?

În ceea ce privește zgomotul, aceasta ajunge la 53 dB în timpul spălării și la 79 dB pe durata centrifugării. Dacă în timpul spălării abia își face simțită prezența, ei bine pe durata stoarcerii atinge un nivel de zgomot similar alarmei de dimineață.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • afișaj LCD,
  • capacitate de încărcare de 9 kg

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.3
Design - 9.4
Performanțe - 9.4

9.4

O alegere eficientă

Hotpoint-Ariston RPG 926 DX EU este o mașină de spălat rufe potrivită chiar și pentru articolele de dimensiuni mari, cu o capacitate de 9 kg și o eficiență energetică A+++.

Vezi detalii
User Rating: 3.6 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.