Hotpoint-Ariston LSTF 9B116 C – o mașină de spălat vase eficientă

Dacă acum câțiva ani mulți considerau că mașinile de spălat vase mai mult un moft, în prezent ar putea primi cu succes titulatura de ”salvatoare de timp și energie”. Nu doar că ne scutesc de dureri de spate petrecute în fața chiuvetei, cu mâinile în apă, detergent și resturi de mâncare, dar pe deasupra reprezintă și un mod mult mai econom de a spăla vasele. Spre exemplu, știai că o mașină de spălat vase consumă mai puțină apă în timpul unui ciclu de spălare decât dacă ai alege să speli vasele manual? Un model interesant despre care aș vrea să îți vorbesc este Hotpoint-Ariston LSTF 9B116 C. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG la un preț de aproximativ 2049 lei(verifică preț actualizat). Dacă ai norocul să o prinzi la promoție, cu siguranță o vei putea achiziționa la un preț mult mai bun.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model discret și elegant, ce se va încadra perfect în bucătăria ta, fără să iasă în evidență. Panoul de control se regăsește pe muchia superioară a deschiderii. Este dotat cu o serie de butoane ajutătoare, dar și cu un display de tip LED. Modelul este disponibil pe o nuanță de alb, ceea ce înseamnă că se va potrivi cu orice nuanță ar avea mobila de bucătărie.

Poze cu Hotpoint-Ariston LSTF 9B116 C

Hotpoint-Ariston LSTF 9B116 C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Hotpoint are o capacitate de încărcare de 10 seturi de vase, aspect ce face ca mașina de spălat să fie potrivită pentru familiile în care se gătește destul de mult sau pentru cei ce obișnuiesc să organizeze tot felul de petreceri.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, ce are un consum cu aproximativ 10%(0,83 kW/ciclu de spălare) mai mic față de un model standard. În ceea ce privește clasa de eficiență la spălare și clasa de eficiență la uscare, modelul se încadrează în clasa A, oferind rezultate excelente. Consumul de apă este de 9 l/ ciclu de spălare, ceea ce mi se pare mai mult decât rezonabil.

Varietatea programelor, face ca orice tip de murdărie să poată fi curățată în profunzime. Beneficiază de 7 programe de spălare, astfel că vasele tale vor străluci de acum înainte, fără prea mare efort.

Nu este nici zgomotoasă, atinge numai 46 dB în timpul ciclului de spălare, ceea ce îți permite chiar să tragi și un pui de somn în timp ce ea își face treaba.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A+,
  • Capacitate de 10 seturi,
  • Preț accesibil,
  • Silențioasă

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.3
Design - 8.3
Performanțe - 8.5

8.7

O alegere eficientă

Hotpoint-Ariston LSTF 9B116 C este o mașină de spălat vase eficientă, cu o capacitate de încărcare suficient de mare, astfel încât te va scăpa de o mare bătaie de cap.

Vezi detalii
User Rating: 4.3 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.