Hotpoint-Ariston LSTB 4B00 – o mașină de spălat vase ieftină și eficientă

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 9.2
Design - 8.8
Eficiență energetică - 8.6

8.9

O alegere accesibilă

Hotpoint-Ariston LSTB 4B00 este o mașină de spălat vase mică, compactă, eficientă și ieftină ce are grijă ca vasele tale să sclipească de curățenie.

Vezi detalii
User Rating: 3.9 ( 1 votes)

Fie că îți displace să speli vasele, fie că ai o familie numeroasă și gătești destul de mult, mașina de spălat vase reprezintă salvarea din bucătărie pentru această neplăcută sarcină. Hotpoint-Ariston LSTB 4B00 este un model încorporabil, pe care îl găsești în oferta eMAG, la prețul de aproximativ 1399 lei(verifică preț actualizat), cu posibilitatea de a-l achiziționa și în rate lunare de 66 lei. Este un model ceva mai simplist, fără prea multe funcții, dar care cu siguranță își va face treaba destul de bine.

Modelul Hotpoint poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Mașina o vei integra cu ușurință în mobila de bucătărie, astfel încât nici nu i se va observa prezența. Are dimensiuni reduse și îți găsește cu ușurință locul chiar și într-o bucătărie micuță. Panoul de control se află pe latura superioară a ușii și este dotat cu un afișaj de tip LED. Pare destul de aerisit și ușor de utilizat.

La achiziția mașinii de spălat în perioada 1 aprilie-31 decembrie 2016, poți beneficia de o garanție de 5 ani fără costuri suplimentare, în cazul în care înregistrezi produsul pe site-ul Hotpoint România, până pe 28 Februarie 2017.

Poze cu Hotpoint-Ariston LSTB 4B00

Hotpoint-Ariston LSTB 4B00

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Hotpoint are o capacitate de încărcare de 10 seturi de vase, suficient încât să facă față chiar și unui mic party. Ca idee, un set de vase conține: o farfurie adâncă, o farfurie întinsă, o farfurie pentru desert, o cană, un pahar și un set complet de tacâmuri. În cazul nu s-au strâns suficiente vase încât mașina de spălat să fie plină, nu-i problemă. Opțiunea de încărcare la jumătate, îți permite să speli și o cantitate mai mică de vase.

”Ajutorul tău de nădejde sin bucătărie” se încadrează în clasa de eficiență energetică A, cu un consum de 0,94 kW/ciclu de spălare și 10 l apă/ciclu, ceea ce ar însemna un cost de aproximativ 0,5 lei. Utilizarea unui asemenea model ajută nu doar la economisirea timpului și a energiei, ci și la reducerea costurilor.

Cele 4 programe de funcționare nu oferă o varietate prea mare din care să alegi, însă din punctul meu de vedere sunt suficiente pentru un utilizator ce își dorește un raport calitate-preț destul de bun.

Este destul de silențioasă, astfel că o vei putea pune la treabă chiar și în timp ce tu îți dorești să te odihnești. Nivelul de zgomot atinge numai 51 dB, prin urmare nu prea își face simțită prezența.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A+
  • Silențioasă
  • Consumul de apă este mic
  • Preț accesibil,
  • Opțiunea de încărcare la jumătate

Contra:

  • Număr mic de funcții

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.