Hotpoint-Ariston LFF8M019X – potrivită pentru familiile numeroase

Timpul a devenit extrem de prețios pentru fiecare dintre noi și nu ne permitem să mai irosim nici o clipă. Prin urmare, de ce să mai pierdem timpul cu activități destul de solicitante, când există și posibilitatea de a evita anumite sarcini. Spre exemplu spălatul vaselor. De ce să pierdem timpul spălând vasele, când o mașină de spălat vase ar putea face această sarcină mult mai eficient, în timp ce noi ne vedem de alte lucruri. Modelul Hotpoint-Ariston LFF8M019X poate fi găsit în oferta eMAG și are un preț de aproximativ 1949 lei(verifică preț actualizat). În cazul în care ți-ar fi mai ușor, este bine de știut că o poți achiziționa chiar și în rate lunare de 109 lei.

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat vase este foarte elegantă și modernă, având un aspect din inox. În partea superioară se regăsește panoul de control accesorizat cu un display de tip LCD și butoanele ce te vor ajuta să setezi ciclul de spălare potrivit. La interior are două coșuri de depozitare a vaselor, bine compartimentate, astfel încât să așezi vasele corespunzător, pentru a fi spălate într-un mod cât mai eficient. Poți regla coșul pe înălțime, astfel încât dacă ai vase de dimensiuni mai mari să le poți introduce în mașină fără nici o problemă.

Poze cu Hotpoint-Ariston LFF8M019X

Hotpoint-Ariston LFF8M019X

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Hotpoint este destul de încăpător. Are o capacitate de 14 seturi de vase, ceea ce face ca mașina de spălat să fie potrivită pentru o familie numeroasă. De acum gătitul nu se va mai încheia cu o durere de spate, fiindcă ai de spălat un munte de vase. Gătitul va fi doar plăcere. Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de energie de 1,04 kW/ciclu de spălare. În ceea ce privește consumul de apă, acesta ajunge la 11 l/ciclu, iar dacă stai să te gândești este un consum mult mai mic decât în cazul în care vasele ar fi spălate manual.

Mașina de spălat beneficiază de 8 programe de spălare, potrivite pentru vasele din diferite materiale sau pentru gradul de murdărie(intensiv, delicat, express 30, extra dry).

Oferă posibilitatea programării întârziate, astfel că tu alegi când vrei să pornească ciclul de spălare.

Nu este nici zgomotoasă, atinge un nivel de zgomot de 49 dB, ceea ce înseamnă că nu deranjează deloc în cazul în care vrei să desfășori o altă activitate în timp ce vasele sunt spălate.

De acum gata cu chiuveta plină de vase murdare. Are cine să se ocupe de ele.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A+,
  • Capacitate de 14 seturi,
  • 8programe de spălare,
  • Silențioasă

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.1
Design - 9
Performanțe - 9.3

9.1

O alegere eficientă

Hotpoint-Ariston LFF8M019X este o mașină de spălat vase cu un design plăcut și o capacitate mare de încărcare, ce o face să fie potrivită pentru o familie numeroasă.

Vezi detalii
User Rating: 4.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.