Hotpoint-Ariston LFD11M132 – un model din clasa de eficiență energetică A+++

Ne place să gătim, ne place să luăm masa în familie, însă cu siguranță ne-am dori să putem sări peste spălatul vaselor. Partea bună este că acum putem face asta. Cu ajutorul mașinilor de spălat vase, avem posibilitatea de a economisi, timp, energie și bani. În căutarea unui astfel de model, mi-a atras atenția mașina de spălat vase Hotpoint-Ariston LFD11M132. Poate fi găsită în oferta eMAG, la un preț de aproximativ 2149 lei(verifică preț actualizat), uneori chiar la un preț mai mic, dacă este inclusă în oferta săptămânală.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

În ceea ce privește aspectul, îți pot spune, că impresionează prin eleganță și finisaje bine definite. Modelul este disponibil pe o nuanță de alb, astfel încât să o poți încadra cu ușurință în decorul bucătăriei tale. Panoul de control cu un fundal negru, se regăsește în partea superioară și este accesorizat de un display de tip LCD, încadrat de o serie de butoane tactile, cu care te vei obișnui destul de repede.

Poze cu Hotpoint-Ariston LFD11M132

Hotpoint-Ariston LFD11M132

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunile sale sunt de 85 x 60 x 60 cm, ceea ce înseamnă că vorbim de un model cu o capacitate destul de generoasă, mai exact de 14 seturi, ce se va potrivi fie unei familii numeroase, fie amatorilor de party-uri. Ca să îți faci o idee cam ce înseamnă 14 seturi, îți voi spune că un set cuprinde: o farfurie întinsă, una adâncă pentru supă, o farfuriuță pentru desrt, tacâmuri, un pahar și o cană.

Mașina de spălat vase se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum de 0,83 kW/ciclu de spălare. Consumul de apă este la fel de mic, de numai 9 l/ciclu, ceea ce înseamnă că vei utiliza mai puțină apă pentru spălarea vaselor, decât în cazul în care le-ai spăla manual. Plus de alta, vor străluci de curățenie, în timp ce tu îți vezi liniștit de alte activități sau pur și simplu alegi să te bucuri de cei dragi.

Modelul Hotpoint-Ariston are 11 programe de spălare, astfel încât vasele să fie spălate corespunzător, indiferent de gradul de murdărie sau de sensibilitatea vaseelor spălate. Spre exemplu, pentru vasele puțin murdare poți folosi programul Express 30′ sau în cazul în care ai vase ce necesită o curățare seriosă, alege programul Auto Intensiv.

Ca și mașinile de spălat rufe, și modelele pentru vase încorporează funcția de siguranță pentru copii, ce împiedică producerea de accidente neplăcute. Coșul poate fi reglat pe înălțime, astfel încât, dacă ai vase înalte să le poți spăla fără probleme.

În ceea ce privește zgomotul produs, ei bine mașina de spălat vase este extrem de silențioasă, atingând numai 42 dB, ceea ce înseamnă că poți trage și un pui de somn, fără să fii deranjat câtuși de puțin.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A+++,
  • Capacitate de 14 seturi,
  • Silențioasă,
  • Consumul de apă este mic,
  • Design modern

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.7
Performanțe - 9.4

9.5

O alegere eficientă

Hotpoint-Ariston LFD11M132 este o mașină de spălat vase cu o capacitate destul de generoasă, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum destul de mic.

Vezi detalii
User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.