Hotpoint Aqualtis AQC92F7TM – uscătorul cu uscare prin condensare

Dacă te afli în căutarea unui uscător de rufe fiabil, cu numeroase programe și tehnologii performante, modelul Hotpoint Aqualtis AQC92F7TM s-ar putea să fie potrivit pentru tine. Prețul său este de aproximativ 3000 lei (verifică preț actualizat ), un preț pe măsura dotărilor uscătorului.  Pentru cei care doresc să cumpere modelul în rate, acestea pornesc undeva de pe la 102 lei. Deși prețul este unul mare, acesta este perfect susținut de dotările uscătorului. Oferă o capacitate mare de încărcare, numeroase programe și un consum foarte mic. Este de remarcat și designul modern care scoate uscătorul din tiparul celor clasice și inestetice. Aparatul reprezintă o investiție bună pe termen lung.  

Uscătorul se distinge față de celelalte modele, în primul rând, prin designul foarte modern. Pe partea frontală a uscătorului se remarcă hubloul de sticlă cu rama neagră, înconjurat de o zonă gri care cuprinde și panoul de control. Acesta este foarte animat, fiind ocupat de butoane și de un ecran cu afișaj LCD. Există o serie întreagă de pictograme care te ajută să setezi ușor și rapid programul de uscare dorit.

Poze cu uscătorul Hotpoint Aqualtis AQC92F7TM

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Uscătorul are dimensiunile de 85 x 59.5 x 63 cm, fiind ușor de încadrat alături de mașina de spălat  sau într-un spațiu mai mic. Deschiderea ușii se face spre dreapta. Ușa are o deschidere de 180 de grade, permițând încărcarea ușoară. Cuva este alcătuită din poliplex, iar tamburul din inox. Uscătorul dispune de un filtru detașabil. Capacitatea de încărcare este de 9 kg, fiind una dintre cele mai mari de pe piață. Uscătorul poate face față, astfel, unei cantități mari de haine și va rezolva rapid problema, fără a mai fi necesar să aștepți ore întregi pentru a usca toate hainele.

La nivel tehnic, aparatul se remarcă, în primul rând, prin funcția de uscare prin condesare. Sunt disponibile 5 nivele de uscare și 16 programe. Pentru uscarea eficientă a hainelor, aparatul a fost dotat cu o serie de tehnologii performante. Astfel, tehnologia Soft Dry folosește temperaturi mai scăzute la uscare, contribuind la păstrarea calității hainelor în timp. Sunt disponibile programarea întârziată și semnalizarea acustică la finalizarea ciclului de uscare.

Dintre programele de spălare amintim programul anti-șifonare care face hainele ușor de călcat, programul pentru jucării de pluș care usucă delicat jucăriile și elimină orice urmă de praf și, bineînțeles, programele pentru bumbac, mătase, lână, etc, sau cele  dedicate cămășilor, lenjeriei de pat, jeansilor etc.  Timpul standard de uscare este de 245 de minute. Prin funcția Manager Program Smart Dry vei avea control complet asupra programelor și le vei putea chiar combina între ele. Sunt disponibile, astfel, până la 85 de variante de combinare de diferite programe.

Unul dintre avantajele principale ale uscătorului este îndepărtarea alergenilor. Astfel, hainele vor avea un grad de igienă maximă, iar pielea va fi mereu protejată. Uscătorul îndepărtează praful, acarienii, bacteriile sau fungii.

Hotpoint Aqualtis AQC92F7TM se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având astfel un consum foarte redus și remarcându-se față de alte modele ale competitorilor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • 16 programe,
  • clasa A++,
  • capacitate de 9 kg

Contra:

  • prețul destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint Aqualtis AQC92F7TM este un uscător de rufe potrivit celor ce nu au un spațiu foarte mare în care să își întindă rufele la uscat.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.