Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM – uscătorul ultra modern

Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM este un uscător performant care îți va livra de fiecare dată hainele uscate într-un timp record, fără a mai fi nevoie să aștepți mult înainte să le poți folosi după spălare. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2449 lei (verifică preț actualizat ),un preț care depășește un buget mediu, dar care se dovedește a fi o investiție economică pe termen lung. Pentru cei care doresc să cumpere modelul în rate, acestea încep de la 88 de lei. Uscătorul are o capacitate mare de încărcare, programe variate, un consum bun și un design foarte modern, așa că nu există nimic de reproșat. Aparatul este unul dintre cele mai atractive de pe piață.

Uscătorul de rufe poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Uscătorul este unul cu totul aparte, designul său fiind unic. Designul este împărțit vizual în două zone, respectiv una argintie și una albă. Din prima zonă fac parte hubloul și panoul de control, iar cea de-a doua este ocupată de restul mașinii. Hubloul este negru și are mânerul pentru deschidere plasat în partea stângă. Acesta are o deschidere la 180 de grade, făcând încărcarea sau descărcarea foarte ușoară. Panoul de control este unul extrem de animat, acesta fiind prevăzut cu numeroase LED-uri și pictograme și un ecran LED. Acesta este înconjurat de butoane cu simboluri, setarea fiind foarte simplă. Modelul ocupă un spațiu de 85 x 59.5 x 63 cm. Cuva este alcătuită din poliplex, iar tamburul din inox.

Poze cu uscătorul de rufe

Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 8 kg, randamentul fiind unul foarte bun. Vei putea usca toate hainele dintr-un ciclu al mașinii de spălat.

La nivel tehnic aparatul se remarcă în primul rând prin funcția de uscare prin condesare.  Făcând parte din seria Aqualtis, aparatul este gândit pentru a avea grijă deosebită de  haine, protejându-le și asigurându-se că țesăturile își mențin calitatea și culorile în timp.

În total sunt disponibile 16 programe de uscare. Printre acestea se numără atât unele clasice, precum  cele pentru diferite țesături (bumbac, mătase, lână etc), cele pentru diferite articole (cămăși, lenjerie, jeans etc) sau cel dedicat jucăriilor de pluș. Programul pentru lână beneficiază de o certificare Woolmark Platinum Care care dovedește delicatețea cu care sunt tratate hainele.

Este disponibil și un program pentru reîmprospătarea hainelor. Acesta este util pentru situațiile în care hainele au stat mult timp fără să fie purtate sau au prins miros de țigară. Printr-un tratament de răcire de 20 de minute, hainele sunt aerisite și gata de purtat.

Nu în ultimul rând, există și un program de pregătire a hainelor pentru călcat. Acest lucru se realizează prin centrifugarea intermitentă, fără căldură, fiind astfel prevenită șifonarea. Finalul unui program este semnalizat acustic.

Unul dintre avantajele principale ale uscătorului este acela că îndepărtează cei mai frecvenți alergeni, astfel încât pielea ta să fie mereu protejată. Sunt îndepărtate astfel în totalitate particulele de praf, acarieni sau fungi.

Uscătorul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având astfel un consum extrem de redus pentru un astfel de aparat. Eficiența la uscare este tot A, așa că randamentul și performanța sunt recunoscute.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 8 kg,
  • 16 programe,
  • clasa A++,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Performanțe - 9.3
Ușurință în utilizare - 9.6

9.4

O alegere excelentă

Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM este un uscător de rufe cu o capacitate mare, ce te va ajuta să usuci eficient rufele și totodată destul de repede.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.