Hotpoint Aqualtis AQ93D49EU – ideală pentru o familie numeroasă

Mașina de spălat este poate aparatul electrocasnic cel mai des întâlnit în căminele noastre. De ce? Fiindcă ne scutește de efort, ne economisește timp și bani. De aceea cu toții căutăm modele ergonomice, care să ne aducă rezultate cât mai bune. Un astfel de model este și mașina de spălat Hotpoint Aqualtis AQ93D49EU, ce vine la un preț de aproximativ 2000  lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mic aș putea spune, dar care se justifică în totalitate prin aspectul său și prin caracteristicile sale.

În ceea ce privește designul pot afirma că modelul se distinge complet de mașinile de spălat clasice. Producătorul are o viziune futuristă legat de această variantă. Panoul de control este încorporat în ușa mașinii de spălat, astfel că deschiderea este mult mai amplă decât întâlnim la alte modele. În partea superioară regăsim un display LCD, unde puteți urmări gradele de spălare, viteza de rotație cu care sunt centrifugate rufele, timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare, programul selectat și etapa de spălare.

Poze cu mașina de spălat rufe Hotpoint Aqualtis AQ93D49EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Hotpoint  este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație la centrifugare de 1400 rpm și are o capacitate de încărcare extrem de generoasă, de 9 kg. Acest aspect o face ideală pentru o familie numeroasă, în care tot timpul se umple coșul de rufe.

Potrivit testelor de eficiență, modelul Hotpoint se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum de 1051 kwh/program, clasa de eficiență la spălare cu un consum de aproximativ 11462/an și clasa de eficiență B la centrifugare.

Gama de programe de spălare este destul de bogată, dispune de programele clasice: bumbac, sintetice, lână, colorate, delicate, dar și de programe speciale precum: ușor de călcat, cămăși, etc…

Pe partea de funcții și siguranță, mă bucur să constat că producătorul ferește copiii de accidente, echipând mașina de spălat cu un sistem de siguranță împotriva copiilor. De asemeni o altă funcție interesantă este programarea întârziată, ce vă permite ca dimineața înainte de a pleca la locul de muncă să programați un ciclu de spălare pentru a începe cu doar cîteva ore înainte să ajungeți acasă. Această funcție nu necesită supraveghere și mai mult de atât a fost concepută special pentru ca hainele să nu prindă un miros ciudat fiindcă au stat prea mult în cuva închisă.

Un alt atu al acestui model este faptul că nu este zgomotoasă, ba din contră atinge un nivel de zgomot de doar 52 dB la spălare și 77 dB la centrifugare, prin urmare nu va deranja absolut deloc pe durata funcționării ei. Încorporează un motor trifazat conceput cu un sistem de suspensie, ce absoarbe chiar și cele mai puternice vibrații.

Nu a fost nicicînd mai ușoară spălarea rufelor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • afișaj de tip LCD,
  • capacitate de încărcare de 9 kg,
  • viteză de rotație de 1400 rpm,
  • este silențioasă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Cei cu o familie numeroasă cu siguranță au nevoie de o mașină de spălat cu o capacitate mare de încărcare, iar Hotpoint Aqualtis AQ93D49EU a fost proiectată tocmai pentru acest tip de nevoi.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.