Hotpoint Aqualtis AQ83D29 – mașina de spălat cu design spectaculos

Dacă îți dorești o mașină de spălat nouă performantă și cu un design care chiar să inspire acest lucru,  modelul Hotpoint Aqualtis AQ83D29 s-ar putea să ți se pară ideal. Unde mai pui că are o capacitate de spălare mare, iar în plus beneficiază și de un consum extrem de redus. Mașina de spălat  poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere mașina în rate, acestea pornesc undeva de pe la 61 de lei pe lună. Mașina are un raport calitate-preț excelent și se remarcă prin designul spectaculos. Modelul are o capacitate mare de spălare, o viteză de centrifugare puternică, numeroase programe de spălare și tehnologii performante. În plus, mașina beneficiază de un consum energetic foarte mic și are un nivel de zgomot redus. Este greu să găsești ceva de reproșat acestui model creat pentru a-și câștiga locul în orice locuință.

Modelul Hotpoint poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul mașinii este unul dintre cele mai moderne și atractive de pe piață. Aceasta are hubloul integrat într-o zonă argintie, alături de panoul de control. Aspectul general este unul complet digital și performant. Hubloul negru are un diametru generos de 42.5 cm și o deschidere de 150 de grade, permițând încărcarea ușoară cu haine. Panoul de control este foarte intuitiv și însoțit de pictograme care să ajute la selectarea programelor. Se remarcă ecranul LED de dimensiuni destul de mari față de modelele competitorilor, situat central. Acesta este înconjurat în stânga și dreapta de o serie de butoane. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 61.6 cm, aceasta având dimensiunile standard pentru un astfel de aparat electrocasnic și putând fi încorporată și în mobilierul de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat Hotpoint Aqualtis AQ83D29

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Încărcarea se face frontal, iar capacitatea maximă este de 8 kg. Prin urmare, mașina va face cu ușurință față hainelor întregii familii. Cuva este alcătuită din poliplex, iar tamburul este alcătuit din inox. Volumul cuvei este de 58 de litri.

La nivel tehnic, mașina are o viteză de centrifugare de 1200 de rotații pe minut, fiind destul de puternică. Mașina dispune, în primul rând, de tehnologie de spălare High Definition. Aceasta permite păstrarea frumuseţii iniţiale a hainelor și oferă un tratament special pentru îndepărtarea eficientă a celor mai dificile 20 de pete.

Datorită designului interior al cuvei Massaging Waves, spălarea este extrem de delicată. Designul a atras și certificarea Woolmark Platinum Star pentru spălarea delicată chiar și a hainelor pe etichetele cărora este recomandată spălarea manuală.

Mașina are un număr de 16 programe personalizate, printre care și unul pentru lenjerie de pat și prosoape, unul pentru pilote și unul antialergic. Există, în același timp, și funcții speciale pentru programarea întârziată și pentru siguranța copiilor. În ceea ce privește nivelul de zgomot, mașina este una dintre cele mai silențioase, având un nivel de zgomot de doar 51 dB.

Hotpoint Aqualtis AQ83D29 se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, așa că are un consum extrem de mic. Consumul energetic anual este de doar 196 kWh, iar consumul anual de apă este de 10666 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj de tip LCD,
  • eficiență energetică A+++,
  • viteza de stoarcere de 1200 rpm,
  • capacitate de 8 kg,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint Aqualtis AQ83D29 este un model cu o capacitate generoasă, ce se va potrivi unei familii numeroase, ce își dorește un consum redus.

User Rating: 3 ( 9 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.