Mașină de spălat rufe Hotpoint Aqualtis AQ73F49EU

Mașina de spălat este o necesitate în ziua de astăzi pentru orice gospodărie. Îți economisește timp, energie și îți oferă rezultate excelente, prin urmare nu-ți rămâne decât să alegi modelul potrivit nevoilor tale raportat la suma pe care vrei să o investești într-un asemenea produs.

Iar eu am ales astăzi să discutăm despre mașina de spălat Hotpoint Aqualtis AQ73F49EU, ce are un preț de aproximativ 1710 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mic și nu tocmai la îndemâna oricui. Însă tocmai acest aspect îmi provoacă curiozitatea de a descoperi calitățile sale.

Din punct de vedere al designului pot spune că modelul merge pe o linie avangardistă și ultramodernă. Nuanțe de gri, alb și negru se îmbină în mod plăcut, pentru a crea un aspect plăcut, menit să se încadreze unui spațiu modern amenajat. Panoul de control este accesorizat cu nenumărate butoane, pentru o utilizare ușoară și un afișaj de tip LED, ce oferă date referitoare la temperatura la care sunt spălate rufele, numărul de rotații și timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare.

Poze cu mașina de spălat rufe Hotpoint Aqualtis AQ73F49EU 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Hotpoint Aqualtis AQ73F49EU este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce are o capacitate de încărcare destul de generoasă, de 7 kg, suficient cât să spălați chiar și o pătură sau o pilotă. Viteza de centrifugare ajunge până la 1400 rpm și potrivit testelor efectuate, acest model de mașină de spălat rufe se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, însemnând economie la factura de energie și totodată rezultate optime la spălare. În ceea ce privește clasa de eficiență la spălare se încadrează în clasa A, iar la categoria eficiență la centrifugare este încadrată la clasa B.

Dispune de nenumărate programe de spălare, astfel încât fiecare tip de țesătură să poată fi respectat, în felul acesta veți reuși să păstrați hainele ca noi pentru mai mult timp. La capitolul funcții și siguranță modelul Hotpoint Aqualtis AQ73F49EU stă foarte bine, mai exact are: un sistem de siguranță împotriva copiilor, pentru a se evita accidente neplăcute, un sistem de protecție împotriva inundațiilor și funția de programare întârziată, pentru a putea programa un ciclu de spălare la ora la care vă doriți.

Hotpoint Aqualtis AQ73F49EU deține certificarea maximă Woolmark Platinum Care, ce presupune că puteți spăla chiar și hainele cu etichetă „numai spălare manuală”, fără să vă faceți probleme că acestea vor fi deteriorate. Ceea ce îmi place foarte mult la această mașină de spălat este faptul că are un motor destul de silențios, și asta datorită sistemului de suspensie ce absoarbe vibrațiile indiferent cât de puternice ar fi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • categoria de eficiență energetică A+++,
  • certificare Woolmark Platinum Care,
  • silențioasă

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint Aqualtis AQ73F49EU este o mașină de spălat ce își va dovedi eficiența cu fiecare ciclu, păstrându-vă hainele ca noi pentru mai mult timp.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.