Hotpoint AQS73D29 – pentru ca hainele să arate perfect

Cu toții ne dorim mai mult timp pentru activități plăcute, de aceea e strict necesar să ne utilăm locuința cu electrocasnice eficiente, ce ne oferă cele mai bune rezultate, într-un timp optim.În ceea ce privește mașina de spălat, am ales să discutăm astăzi despre modelul Hotpoint AQS73D29. Are un preț de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat)puțin cam piperat, dar sunt convinsă că îl merită pe deplin.

Se bucură de un aspect extrem de interesant și modern. Este disponibilă în varianta pe alb, accesorizată cu elemente negre și gri, dar și cu un afișaj de tip LCD, ce vă permite să urmăriți detaliile unui ciclu de spălare(timpul rămas până la terminarea lui, gradele și viteza de rotație). Aspectul elegant se va încadra perfect în locuința voastră, indiferent că alegeți să o încorporați în mobila de bucătărie sau pur și simplu vă gândiți că în baie aveți mai mult spațiu.

Poze cu mașina de spălat rufe Slim Hotpoint AQS73D29

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Hotpoint AQS73D29 este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce are o capacitate de 7 Kg, mai mult decât suficient pentru a spăla chiar și pături sau pilote. Viteza de centrifugare ajunge până la 1200 rpm, și se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++(consum minim de energie), clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență la centrifugare B.

Dispune de 17 programe de spălare, astfel încât fiecare tip de țesătură să fie respectat, în felul acesta durata de viață a hainelor va fi prelungită cu mult mai mult.

Hotpoint AQS73D29 este o mașină de spălat Slim, ce se va încadra perfect într-o cameră cu dimensiuni mici, ceea ce o face ideală pentru un apartament. Mai mult de atât modelul acesta dispune și de certificarea Woolmark Platinum Care, acordat mașinilor de spălat cu standarde ridicate în ceea ce privește calitatea mașinilor de spălat ce pot spăla chiar și hainele ce sunt recomandate a fi spălate manual. Culorile își păstrează intensitatea pentru mai mult timp, și asta datorită sistemului de izolare Hydro Thermal Tech, ce asigură o temperatură constantă în interiorul cuvei pentru mai mult timp.

Este silențioasă și nu deranjează nici măcar dacă este pornită atunci când vreți să dormiți. Dispune de un sistem de suspensie, ce reușește să îndepărteze vibrațiile, asigurând în felul acesta o funcționare silențioasă chiar și pe durata centrifugării.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț bun,
  • categoria de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 7kg

Contra:

  • deocamdată nimic.

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint AQS73D29 este o mașină de spălat rufe extrem de eficientă, cu specificații poate mult mai bune decât alte modele mult mai scumpe.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.