Mașina de spălat rufe cu uscător Hotpoint AQD970D49

Mașina de spălat rufe a devenit un strict necesar pentru orice gospodărie, și asta pentru că timpul nostru a devenit mult prea prețios pentru a nu încerca să îl maximizăm cât mai mult posibil. Dar și mașinile de spălat sunt împărțite pe diverse categorii, în funcție de bugetul fiecăruia, dar și de pretențiile pe care le are vis-a-vis de o asemenea categorie de electrocasnice. Astăzi vin în întâmpinarea voastră cu o mașină de spălat cu uscător, și anume modelul Hotpoint AQD970D49. Are un preț de aproximativ 2500 lei (verifică preț actualizat)destul de mare pentru un buzunar obișnuit, dar pentru cine este dispus să facă o asemenea investiție, cu siguranță se va dovedi una extrem de eficientă.

Din punctul meu de vedere faptul că încorporează și uscător reprezintă un mare plus, și spun asta pentru că o parte din haine nici nu mai trebuiesc întinse o dată scoase din mașină, le putem împacheta și aseza direct pe raftul din dulap. Deci economie de timp și spațiu din start.

Compania engleză Hotpoint are o experiență de peste 100 de ani în fabricarea produselor electrocasnice, ceea ce conferă încredere utilizatorului. Designul este unul revoluționar dacă pot spune așa. Cu un aspect futurist, mașinile de spălat Hotpoint se evidențiază prin performanță la cote înalte, cât și prin funcții ce asigură cele mai bune rezultate ale unui ciclu de spălare.

Poze cu mașina de spălat rufe cu uscător Hotpoint AQD970D49 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Hotpoint AQD970D49 este o mașină de spălat frontală cu o viteză de centrifugare de 1400rpm, ce permite o încărcare de 9 Kg(asta nu înseamnă că nu puteți spăla și o cantitate mai mică), iar din punct de vedere al claselor de eficiență energetică și eficiență la spălare se înscrie în clasa A. Programele de spălare sunt nenumărate, astfel încât fiecare tip de țesătură să poată fi spălat corespunzător și să nu se deterioreze. Din păcate un inconvenient al programelor de spălare ar fi că durează foarte mult, dar asta pentru că se cumulează cu programul de stoarcere, ceea ce presupune o durată mai mare față de ciclul de spălare al unei mașini fără uscător.Cel mai scurt program este de 45 min cu uscare.

Procesul de uscare al rufelor dispune de senzori, ce măsoară umiditatea din haine, astfel încât mașina de spălat se oprește automat în momentul în care atinge nivelul corespunzător.

În ceea ce privește funcțiile și siguranța mașinii de spălat Hotpoint AQD970D49, pot spune că stă destul de bine la acest capitol, mai exact vine cu acea siguranță împotriva copiilor, ce împiedică producerea de accidente neplăcute, de asemeni se poate programa un ciclu de spălare, în cazul în care nu doriți să porniți programul imediat ce ați umplut cuva, iar pe lângă aceste funcții vă puteți bucura de multe altele ce vă asigură rezultate excelente.

Panoul de control conține un afișaj de tip display, ce vă permite să urmăriți fiecare ciclu de spălare(timpul rămas până la încheierea ciclului de spălare, viteza de rotație și gradele la care sunt spălate). Hotpoint AQD970D49 este o mașină de spălat destul de silențioasă, însă având în vedere că are și uscător, este destul de grea, are 75 Kg. Este recomandat să fie instalată într-o cameră bine aerisită, și asta pentru că în momentul uscării, se încinge destul de tare și elimină un miros oarecum înțepător.

Păreri pro şi contra

Pro

  • 1400 rpm,
  • capacitate de încărcare de 9 Kg,
  • silențioasă,
  • design plăcut,

Contra:

  • are un miros înțepător la uscare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint AQD970D49 este o mașină de spălat rufe cu uscător destul de silențioasă, ce respectă fiecare tip de țesătură.

User Rating: 3.48 ( 9 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.