Hotpoint AQC94F5T/Z1 – uscătorul cu design aparte

Uscătorul de haine se dovedește a fi un aparat extrem de util pentru cei care nu au spațiul necesar pentru a întinde hainele la uscat. Avantajul principal al uscătorului este timpul redus. Modelul Hotpoint AQC94F5T/Z1 nu este un simplu uscător, oferind o întreagă serie de programe și având în plus un aspect foarte atractiv. Prețul său este de aproximativ 2700  lei (verifică preț actualizat), un preț pe măsura dotărilor uscătorului.  Pentru cei care doresc să cumpere modelul în rate, acestea încep de la 83 de lei. Uscătorul are o capacitate mare, numeroase programe și un consum bun. Prin urmare, acesta reprezintă un aparat de real ajutor, mai ales pentru cei care nu dispun de suficient spațiu pentru a întinde haine sau care își doresc să poată purta rapid hainele spălate.

Uscătorul se remarcă mai ales prin design. Acesta are carcasa împărțită în două zone. În prima zonă sunt incluse hubloul și panoul de control, restul mașinii făcând parte din cea de-a doua zonă. Prima zonă este argintie, iar cea de-a doua este albă. Panoul de control este unul intuitiv, la rapiditatea alegerii programelor contribuind și ecranul LED. Acesta este înconjurat de butoane cu pictograme, fiecare element venind în ajutorul utilizatorului.

Poze cu uscătorul Hotpoint AQC94F5T/Z1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunile de 59.5 x 63.0 x 85.0 cm arată că uscătorul este ceva mai mic decât o mașină de spălat. Mânerul pentru deschiderea hubloului este situat în partea stângă. Cuva este alcătuită din poliplex, iar tamburul din inox. Capacitatea de încărcare este de 9 kg, uscătorul putând usca toate rufele din ciclul de spălare al unei mașini.

La nivel tehnic, aparatul se remarcă în primul rând prin funcția de uscare prin condesare. Sunt disponibile  5 nivele de uscare. Uscătorul beneficiază de tehnologia Soft Dry prin care sunt folosite temperaturi mai scăzute la uscare, astfel încât fibrele și culorile hainelor să își păstreze calitatea în timp.

În total sunt disponibile 16 programe de uscare. Dintre acestea amintim programul pentru călcare ușoară, cele pentru diferite țesături (bumbac, mătase, lână etc), cele pentru diferite articole (cămăși, lenjerie, jeans etc) sau cel dedicat jucăriilor de pluș. Timpul standard de uscare este de 245 de minute. Uscătorul îndepărtează cei mai frecvenți alergeni, astfel încât niciun membru al familiei să nu fie afectat de alergia la praf, acarieni sau fungi. Prin funcția Manager Program Smart Dry sunt disponibile până la 7 niveluri automate de uscare și 85 de variante de combinare de diferite programe.

În același timp, uscătorul oferă un program pentru reîmprospătarea hainelor. De multe ori purtăm un obiect vestimentar o singură dată, acesta căpătând un miros, dar rămânând în același timp curat. Este cazul mirosului de țigară sau chiar a celui de șifonier în situația unor haine care au stat mult timp fără să fie purtate. Programul folosește un tratament de răcire de 20 de minute care aerisește și reîmprospătează hainele.

Prin funcția Crease Care Option, hainele devin mai ușor de călcat. Uscătorul centrifughează rufele intermitent, fără căldură, prevenind astfel șifonarea.

Hotpoint AQC94F5T/Z1 aparține clasei de eficiență energetică A, având astfel un consum redus. Eficiența la uscare este tot A, așa că randamentul și performanța sunt recunoscute. Consumul pentru un ciclu de uscare este de 2.91 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj de tip LCD,
  • 16 programe
  • capacitate de 9 kg,

Contra:

  • prețul nu este atât de mic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint AQC94F5T/Z1 este un uscător de rufe eficient, ce te scutește de timp pierdut cu rufele întinse la uscat, potrivindu-se îndeosebi spațiilor mici.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.