Hotpoint AQC9 6F7 TM1 – pentru ca hainele tale să arate impecabil

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 9.3
Design - 9.2
Eficiență energetică - 9.2
Eficiență de stoarcere - 9.5

9.3

O alegere eficientă

Hotpoint AQC9 6F7 TM1 este un uscător de rufe ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ și are grijă ca rufele tale să fie impecabile după fiecare uscare.

Vezi în magazin
User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Uscătorul de rufe a devenit o necesitate, mai ales în locuințele fără balcon sau fără posibilitate de a întinde rufele la uscat. Și dacă stau să mă gândesc mai bine, de ce nu am opta cu toții pentru o astfel de soluție ce ne-ar ajuta să scutim timp cu întinsul rufelor pe culme, dar și o bătaie de cap cu găsirea unui spațiu potrivit pentru culmea de rufe. Mai mult de atât, în cazul în care ai nevoie ca o anumită haină să fie spălată și uscată pentru evenimentul de după-amiază, cu un uscător de rufe potrivit acest aspect este ca și rezolvat. Hotpoint AQC9 6F7 TM1 este unul dintre modelele pe placul meu. Are toate atuurile pentru a face față chiar și celor mai pretențioși utilizatori. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 3399 lei (verifică preț actualizat ), iar în cazul în care este inclus în oferta magazinului, prețul poate scădea și cu câteva sute de lei.

Uscătorul de rufe poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Din punct de vedere al designului, uscătorul de rufe arată foarte bine, este elegant, potrivit pentru o locuință modernă. Clasica nuanță de alb este accesorizată cu detalii argintii și negre, ce îi pun în valoare frumusețea. Deschiderea este extrem de amplă(include și panoul de comandă), astfel că țesăturile voluminoase vor intra foarte ușor în cuvă.

Dimensiunile sale sunt de 85 x 59,5 x 63 cm, ceea ce presupune că vei avea nevoie de un spațiu ceva mai mare față de cel alocat mașinii de spălat rufe. În partea superioară, panoul de control este echipat cu un display de tip LED, dar și cu nenumărate butoane, astfel încât fiecare țesătură să fie stoarsă corespunzător pentru a nu se deteriora.

Poze cu Hotpoint AQC9 6F7 TM1

Hotpoint AQC9 6F7 TM1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Uscătorul de rufe Hotpoint are o capacitate de încărcare de 9 kg, ceea ce îl face potrivit în special pentru familiile numeroase, dar și pentru cei ce preferă să spele pilotele, păturile sau alte rufe voluminoase acasă.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, ceea ce înseamnă un consum mai mic cu aproximativ 20% față de un uscător din clasa A.

Include o gamă de programe destul de bogată, astfel încât reușește să acopere cam toată gama de țesături. Cele 16 programe de uscare includ următoarele programe: pentru lenjerie, bumbac, jeans, lână, ușor de călcat(nu cred că își dorește cineva să scoată rufele pungă), colorate, antialergic, reîmprospătare, lenjerie, mătase.

Uscătorul de rufe Hotpoint încorporează tehnologia Hydro Thermal, ce reușește să păstreze intensitatea culorilor pentru mai multă vreme.

Uscătorul nu este chiar silențios, atinge 68 dB, asemănându-se ca intensitate cu zgomotul din stradă. Dacă nu te deranjează acest aspect prea tare, atunci cu siguranță modelul Hotpoint își merită banii.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A++,
  • 16 de programe de spălare,
  • capacitate de încărcare de 9 kg,

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.