Hotpoint AQ105D49D – o mașină de spălat cu personalitate

Pentru cei care își doresc o mașină de spălat completă, cu un design aparte și la un preț mediu, Ariston propune  modelul Hotpoint AQ105D49D. Pe o piață în care opțiunile sunt extrem de numeroase, modelul Hotpoint reușește să se facă remarcat prin calitatea adusă la nivelul tuturor funcțiilor, dar și la nivelul designului. Prețul pentru Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D este de aproximativ 1950 lei (verifică preț actualizat), un preț decent având în vedere dotările mașinii.

Mașina de spălat poate Hotpoint poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

În primul rând, mașina atrage atenția prin faptul că are un aspect avangardist. Designul este modern, în acest sens mașina având încărcare frontală, ecran LCD și o interfață specială. Dacă la majoritatea mașinilor butonul pentru selectarea programului este singular și situat central, modelul Hotpoint aduce noutatea prin selectarea programului prin mai multe butoane dedicate, dispuse circular. Fiecare buton este însoțit de o pictogramă care descrie programul, așa că alegerea acestuia nu a fost niciodată mai ușoară.

Poze cu mașina de spălat Hotpoint AQ105D49D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cu dimensiunile de 85 x 59.5 x 61.6 cm, mașina își va găsi loc în orice baie, bucătărie sau hol. În plus, capacitatea de 10 kg este mai mult decât suficientă pentru o familie chiar numeroasă. Capacitatea mare nu aduce probleme de consum, mașina beneficiind de un sistem performant de reglare a consumului în funcție de cantitatea de haine. Volumul tamburului este de 71 de litri.

În ceea ce privește dotările tehnice, mașina de spălat are o putere de centrifugare de 1400 de rotații pe minut. Interesant este că și aceasta se reglează în funcție de consum și de cantitatea de haine. Cu o clasă energetică A+++, consumul este destul de mic, prin urmare nici factura la Electrica nu face o gaură în bugetul familiei.

Printre programele disponibile se numără programul rapid de 30 de min, programul de extra-clătire, cel pentru pregătirea hainelor pentru călcat sau cel pentru reducerea de energie. Bineînțeles, nu lipsesc programele pentru haine albe sau colorate. Iar dintre programele dedicate țesăturilor enumerăm programul pentru bumbac, cel pentru lână, cel pentru materiale sintetice sau cel pentru materiale delicate. Ecranul LCD oferă informații despre etapa programului de spălare.

Mașina are o serie de funcții de securitate, printre care cea împotriva inundațiilor și cea pentru protejarea copiilor. Programarea întârziată este disponibilă și are o interfață ușor de folosit. Hotpoint AQ105D49D  are certificare. În plus, mașina este Super Silent, având un nivel de silențiozitate ridicat. Acest lucru este posibil datorită motorului trifazat care folosește un sistem de suspensie care absoarbe toate vibrațiile.

Mașina de spălat are un consum mediu anual de apă de 12971 de litri, ceea ce îi oferă puncte ecologice. Mașinile Ecotech au standarde ridicate de eficiență, îmbinând nivelurile scăzute de consum cu performanța excelentă. Materialul folosit pentru cuvă este poliplexul, iar tamburul este fabricat din inox.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • 10 kg,
  • afișaj de tip LCD,
  • 1400 rpm,
  • clasa energetică A+++

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint AQ105D49D este o mașină de spălat pentru cei care își doresc un model aparte atât în ceea ce privește dotările, cât și în ceea ce privește designul.

User Rating: 2.75 ( 2 votes)

Un comentariu

  1. Va rog datimi un raspuns daca se conectează și la apa calda, ma intereseaza și vreau sa cumpăr o masina care se racordeaza și la apa calda,s-au recomandațimi alta care se racordeaza și la apa calda,nu conteaza prețul. Multumesc mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.