Hitachi Performance RAK-70PPA-RAC-70WPA – aparatul de aer condiționat cu garanție de 60 de luni

Hitachi este o companie japoneză cu o tradiție destul de lungă în fabricarea de aparate de aer condiționat, calitatea acestora fiind recunoscută. Hitachi Performance RAK-70PPA-RAC-70WPA este unul dintre modelele cele mai complexe ale producătorului, acoperind toate nevoile de confort. Are un preț de aproximativ 7804 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de mare, deși trebuie avut în vedere faptul că aparatul este profesional.

Unitatea interioară are un design clasic îmbunătățit. Deși are marginile rotunjite și carcasa complet albă, după model clasic, unitatea se remarcă printr-o construcție ultra slim care îi oferă un aspect modern. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară. Designul este elegant și în același timp util, unitatea fiind prevăzută cu o grilă de aspirație cu 20% mai mare decât în mod obișnuit. Astfel, puterea de absorbție a aerului cald este mult mai mare, eficiența crescând considerabil.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Hitachi Performance RAK-70PPA-RAC-70WPA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul dotărilor tehnice, aparatul are înainte de toate o capacitate de 24000 BTU. Așadar, acesta are o putere de acoperire superioară, fiind potrivit pentru spații largi. Ventilatorul unității interioare este cu 11% mai mare decât în mod obișnuit, astfel încât eficiența să fie optimă. În același timp, flapsul este cu 54% mai mare, iar debitul de aer este răspândit folosind mai puțină energie electrică.

Tehnologia Power Active Module suprimă distorsiunea electrică, micșorând pierderile de putere la mai puțin de 1%. Puterea foarte bună de acoperire este suplimentată așadar de un consum redus, la acest lucru contribuind foarte mult și compresorul dotat cu tehnologie Inverter. Acesta asigură totodată și un nivel redus de zgomot, care atinge valoarea maximă de doar 43 dB. Aparatul se încadrează în clasa de energie A, funcționând economic.

Eficiența este adaptată pentru orice anotimp, așa că modelul este potrivit nu doar pentru răcirea apartamentului, ci și pentru încălzirea sau dezumidificarea acestuia. Confortul este astfel asigurat în orice moment, putând obține rezultate bune chiar și la temperaturi de -15 grade.

Programele includ și câteva funcții suplimentare, pentru funcționarea economică, silențioasă sau pentru menținerea unei temperaturi potrivite în timpul în care părăsești casa. În plus, aparatul te poate asista prin intermediul telecomenzii, aceasta fiind prevăzută cu un buton Info care oferă informații utile despre funcționare. Telecomanda afișează temperatura, consumul în kW din luna precedentă, precum și mesaje de alertă în cazul  în care apare o problemă.

Sistemul de filtrare asigură o calitate ridicată a aerului, oferind nu doar un confort optim, ci și un mediu sănătos. Filtrul este foarte eficient în distrugerea bacteriilor și alergenilor, sistemul Nano Titanium Wassabi fiind prevăzut cu particule de wassabi și oxizi de titan de dimensiuni nanometrice. Acestea purifică aerul și îl fac potrivit mai ales pentru persoanele alergice și copii.

Aparatul are o garanție extinsă de 60 de luni, completând dotările cu un aspect atractiv, care oferă o siguranță suplimentară.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 24000 BTU
  • filtrul Nano Titanium Wassabi
  • garanția de 60 de luni

Contra:

  • prețul mai ridicat
  • consumul este mai slab în comparație cu modelele asemănătoare ale competiției

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

O alegere premium

Hitachi Performance RAK-70PPA-RAC-70WPA este un aparat de aer condiționat profesional, care oferă o performanță superioară, putând acoperi suprafețe mari și steriliza aerul pentru a asigura un confort ideal.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat