Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB – aparatul de aer condiționat premium

Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB este unul dintre cele mai performante aparate de aer condiționat de pe piață, oferind un randament de invidiat și dotări suplimentare foarte atractive. Hitachi este o companie japoneză cu o experiență foarte mare pe piață, divizia de electronice fiind doar una dintre cele în care inginerii lansează produse de succes. Are un preț de aproximativ 2842 lei (verifică preț actualizat), mai ridicat decât media pentru categoria sa BTU, însă un avantaj ar fi faptul că aparatul are o garanție extinsă de 60 de luni.

Aparatul are un design simplu, dar care, datorită acestui aspect, se va putea încadra cu ușurință în orice spațiu. Atât unitatea interioară, cât și unitatea exterioară au dimensiuni foarte compacte, unitatea interioară fiind totodată complet albă și cu un aspect imaculat. Carcasa are o construcție plată, iar liniile sunt ușor rotunjite. Unitatea este prevăzută cu o grilă de aspirație cu 20% mai mare decât în mod obișnuit, crescând foarte mult eficiența, iar în ce priveşte dimensiunile, acestea sunt de 295 x 900 x 230 mm. Unitatea exterioară se remarcă prin ventilatorul mare, rămânând însă la niște dimensiuni standard.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul dotărilor tehnice, lucrurile atractive par să nu se mai termine. Aparatul are o capacitate de 12000 BTU, fiind potrivit pentru climatizarea a 1-2 camere, iar compresorul este dotat cu tehnologie Inverter, fiind unul foarte eficient. Compresorul rotativ folosește un magnet special care asigură o rotație fără atingeri, la un consum redus de energie. Tehnologia PAM micșorează pierderile de putere la un nivel mai mic de 1%, performanța fiind menținută chiar și la temperaturi extreme. Atât ventilatorul unității interioare, cât și cel al unității exterioare au fost mărite, astfel încât să atingă performanțe ridicate.

Aparatul se încadrează în clasa de energie A++, având un consum foarte redus. În același timp, acesta funcționează foarte silențios, nivelul de zgomot atingând valoarea maximă de doar 43 dB.

La nivelul programelor vei găsi funcțiile clasice, dar și unele speciale. Există așadar programele pentru răcire, încălzire, dezumidificare și noapte, cât și unul pentru o funcționare economică, unul pentru funcționarea silențioasă sau unul pentru menținerea unei temperaturi potrivite în timp ce ești plecat de acasă. Telecomanda este prevăzută cu un buton Info care îți oferă informații utile despre temperatură, consumul în kW din luna precedentă  sau chiar și mesaje de alertă în cazul în care ceva nu funcționează în regulă.

Sistemul de filtrare Nano Titanium Wassabi are în componență, după cum îi spune și numele, chiar particule de wassabi. Filtrele sunt prevăzute cu oxizi de titan de dimensiuni nanometrice și sunt acoperite cu particule de wassabi, cunoscute pentru efectul antibacterian. Această structură oferă rezultate extrem de eficiente în ceea ce privește curățarea aerului și distrugerea agenților patogeni, sistemul având totodată și efect deodorizant. După fiecare utilizare a aparatului, unitatea interioară este uscată, în acest mod fiind evitată formarea de mucegai și apariția mirosurilor neplăcute.

Aparatul are o eficiență ridicată și beneficiază în plus de un sistem de filtrare avansat și de o garanție de 60 de luni, așa că este extrem de atractiv. Prețul își merită investiția.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • eficiență mare
  • consum de clasă A++
  • filtrul Nano Titanium Wassabi
  • garanția de 60 de luni

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.8
Consum de energie - 9.9

9.4

O alegere premium

Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB este un aparat de aer condiționat premium, ce are grijă să îți asigure confortul dorit.

Vezi detalii
User Rating: 2.82 ( 13 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.