Hitachi Performance RAK-25RPB-RAC-25WPB – aparatul de aer condiționat foarte performant

Hitachi Performance RAK-25RPB-RAC-25WPB este un aparat de aer condiționat care integrează cele mai noi tehnologii din momentul actual de pe piața sistemelor de climatizare. Aparatul reușește astfel să fie unul dintre cele mai economice și mai silențioase, oferind în același timp o serie largă de dotări suplimentare atractive. Aparatul are o garanție extinsă de 60 de luni, și poate fi găsit la un preț de aproximativ de 2505 lei (verifică preț actualizat), fiind un model destul de scump pentru categoria sa BTU.

Unitatea interioară are un design simplist, liniile și culoarea fiind păstrate în standardele clasice. Astfel, carcasa are un aspect imaculat, fiind complet albă, iar marginile sale și întreg profilul sunt rotunjite. Se remarcă însă faptul că unitatea este foarte plată și are dimensiuni reduse, aceasta măsurând 280 x 780 x 218 mm. În același timp, se remarcă faptul că unitatea este prevăzută în partea superioară cu o grilă de aspirație cu 20% mai mare decât în mod obișnuit, așa că puterea de absorbție a aerului cald este mai mare și, prin urmare, eficiența atinge un nivel superior.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Hitachi Performance RAK-25RPB-RAC-25WPB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul are o capacitate de 9000 BTU, fiind potrivit pentru a asigura confortul optim pe suprafața unei camere. În cazul în care suprafața de acoperit este mai mare, eficiența va scădea proporțional.

La nivel tehnic, printre tehnologiile avansate se numără compresorul cu Inverter sau motorul cu tehnologie PAM (Power Active Module). Compresorul rotativ are la bază un magnet special care asigură o rotație fără atingeri, menținând astfel un consum redus de energie și un nivel de zgomot foarte mic. Hitachi este de altfel producătorul care a patentat compresorul cu Inverter, fiind primul care a adus pe piață această tehnologie.

De cealaltă parte, tehnologia PAM micșorează pierderile de putere și menține performanța chiar și în fața temperaturilor extreme.

Aparatul se încadrează în clasa de energie A++ la răcire și A+ la încălzire, funcționând foarte economic. Nivelul de zgomot variază între 22 și 40 dB, în funcție de treapta de putere.

Modelul este potrivit pentru orice anotimp, putând răci mediul ambiental pe timpul verii, încălzindu-l pe timpul iernii sau asigurând un nivel optim de umiditate în orice moment. La nivelul programelor vei mai găsi o funcție pentru noapte, una pentru funcționarea economică, una pentru funcționarea silențioasă sau una pentru programarea în avans. De asemenea, ai la dispoziție și o funcție prin care temperatura este menținută la un nivel optim în timp ce nu ești acasă.

Cei de la Hitachi știu că un mediu confortabil nu ține doar de temperatură și de umiditate, ci și de calitatea aerului. Astfel, sistemul de filtrare Nano Titanium Wassabi este dotat cu particule de wassabi și oxizi de titan de dimensiuni nanometrice, având astfel proprietăți antibacteriene, antialergice și antiseptice. Aerul este perfect curat, acest lucru fiind foarte util mai ales pentru persoanele cu alergii. Totodată, sistemul de filtrare are și efect deodorizant, îndepărtând mirosurile neplăcute.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • compresor cu Inverter de la sursa originală
  • consum de clasă A++
  • filtru Nano Titanium Wassabi
  • garanție de 60 de luni

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.4
Consum de energie - 8.3

8.4

O alegere premium

Hitachi Performance RAK-25RPB-RAC-25WPB este un aparat de aer condiționat de 9000 BTU extrem de performant, dar destul de scump pentru un buget mediu.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat