Heinner Soft Cream HEM-250 – ieftin și eficient

Cafea este plăcerea ta vinovată ce te face să-ți dorești tot mai mult un espressor în bucătărie? Vrei să te trezești dimineața îmbătat de aroma unei cafele savuroase și totuși nu îți permiți să aloci o sumă prea mare pentru o astfel de achiziție? Atunci poate nu ar fi rău să îți arunci un ochi peste modelul Heinner Soft Cream HEM-250. Are un preț de aproximativ 213 lei (verifică preț actualizat), extrem de mic având în vedere că te va întâmpina prietenos cu o cafea de fiecare dată când i-o soliciți.

Din punct de vedere al designului, mărturisesc că nu sunt atât de impresionată, dar nici nu pot spune că mă dezamăgește, mai cu seamă dacă îl raportez la prețul său. Până la urmă vorbim de un espressor low budget pentru cei nu își permit sau nu vor să investească prea mult într-un asemenea aparat. Modelul Heinner este negru, cu mici detalii din inox, ce realizează un contrast plăcut. În partea superioară putem observa un panou de control accesorizat cu câteva butoane ce te vor ajuta să prepari o cafea excelentă în fiecare zi.

Poze cu espressorul manual Heinner Soft Cream HEM-250

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Heinner Soft Cream HEM-250 este un espressor manual, ce dezvoltă o putere de 1050W și are o presiune de 15 bar, suficient încât să scoată din fiecare cantitate de cafea aroma dorită. Poate prepara atât cafea simplă, cât și espresso, cappuccino și latte machiatto, prin urmare vă puteți delecta cu o gamă suficient de variată pentru un utilizator obișnuit. În partea dreaptă se poate observa că espressorul încorporează și un dispozitiv de spumare a laptelui, ce prepară o spumă bogată și cremoasă pentru a desăvârși gustul cafelei. Este foarte important să folosiți un lapte mai gras, eventual cu 3,5% grăsimi pentru un rezultat cât mai bun.

Rezervorul de apă situat în spate are o capacitate de 1L, suficient încât să preparați 5-6 cești de cafea fără să trebuiască să îl realimenați. Întreținerea sa nu este deloc dificilă. O dată pe lună va trebui decalcifiat, iar accesoriile folosite sunt detașabile și pot fi spălate sub jet de apă și refolosite.

Una peste alta consider că espressorul este o achiziție bună raportându-l la prețul său.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • ieftin

Contra:

  • puțin cam zgomotos

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Heinner Soft Cream HEM-250 este un espressor potrivit pentru iubitorii de cafea ce nu își permit să aloce o sumă prea mare pentru o asemenea achiziție.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.