Heinner Master Collection HEM-1050XMC – espressorul manual accesibil

Iată că Heinner are în ofertă inclusiv espressoare, așa că mulți dintre cei care au avut deja contact cu brandul cu produse accesibile sau care vor un aparat ieftin pentru prepararea cafelei pot să apeleze la noua serie de espressoare. Heinner Master Collection HEM-1050XMC este un model accesibil și compact, care își găsește loc cu ușurință în orice bucătărie de iubitori de cafea. Poate fi găsit în magazine la prețul de 499 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de prietenos față de cele ale modelelor ce vin din partea unor producători cu renume pe piața de aparate pentru cafea.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Espressorul are un design modern și este alcătuit din inox. Construcția urmează liniile clasice ale unui astfel de aparat, remarcându-se totuși soluția pentru recipientul de apă montat pe spate. Acesta are o capacitate de 1.5 litri, fiind destul de spațios și potrivit pentru a susține o viteză bună de preparare, cu mai multe cești una după alta. Recipientul este și detașabil, așa că se poate curăța ușor. În partea superioară a aparatului se găsește o tavă pentru cești, utilă pentru depozitarea acestora. Tava de jos, de la nivelul ceștilor puse la preparat, este prevăzută cu un sistem eficient de scurgere și este detașabilă, așa că poate fi spălată oricând. Panoul de control este foarte simplu, fiind prevăzut cu doar câteva butoane și făcând reglarea setărilor mult mai ușoară. Carcasa întregului aparat este argintie și are un aspect elegant.

Poze cu espressorul manual

Heinner Master Collection HEM-1050XMC

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul dotărilor tehnice, espressorul funcționează manual. Asta înseamnă că vei avea control asupra timpului de presare al cafelei, fiind nevoie să îți dai seama care este nivelul potrivit. Îți vei intra însă repede în ritm după câteva rânduri de cafele de probă.

Aparatul are o presiune de 15 bari și o putere de 1050 W, asigurând astfel o extragere completă a aromei. Espresso-ul va avea un gust fin, foarte bogat. Pentru alimentare se folosește cafea măcinată.

Modelul beneficiază de un sistem pentru spumarea laptelui, așa că îți va oferi o spumă cremoasă și gustoasă pe care o poți folosi la prepararea cappuccino-ului sau a altor rețete preferate. Dispozitivul de spumare este detașabil, așa că poți să îl speli ori de câte ori este necesar sau să renunți la el în cazul în care nu îl folosești. De asemenea, cu ajutorul tubului de aburi vei putea prepara ceai sau ciocolată caldă pentru cei care nu iubesc atât de mult cafeaua.

Aparatul face parte din seria de produse Heinner recomandate de chef Cătălin Scărlătescu, așa că beneficiază de o garanție de încredere ridicată.

Acesta are o presiune suficientă pentru extragerea completă a aromei, un sistem de spumare pentru cafele speciale și un rezervor generos, așa că prepararea este comodă, iar rețetele vor ieși mereu exact cum trebuie. Aparatul are un preț bun, care îi oferă avantaj în fața unor modele de brand mai populare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • rezervor cu capacitate bună
  • presiune suficientă
  • sistem de spumare

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Performanțe - 8.6
Ușurință în utilizare - 8.6

8.6

O alegere accesibilă

Heinner Master Collection HEM-1050XMC este un espressor manual potrivit pentru iubitorii de cafea care doresc să își prepare mereu băutura preferată la un nivel ridicat de calitate.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.