Heinner HWM-6100S – mașina de spălat cu design aparte

Suntem obișnuiți ca mașinile de spălat să fie de obicei albe, așa că modelele precum Heinner HWM-6100S, care schimbă registrul, ies imediat în evidență. În cazul mașinii Heinner de față, se remarcă în același timp și prețul foarte bun, pachetul fiind unul foarte atractiv. Are un preț de aproximativ 1199 lei (verifică preț actualizat), fiind cu adevărat atractivă.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Mașina are astfel un design complet argintiu, lucru foarte rar întâlnit în cazul acestui tip de aparat electrocasnic. Carcasa argintie se dovedește însă a fi mult mai ușor de întreținut, petele și urmele fiind mai greu vizibile. Modelul este prevăzut și cu un ecran LCD, oferind un control mult mai ușor și mai rapid. Numărul de butoane este redus considerabil, dar, în rest, lucrurile își păstrează aspectul standard. Găsim așadar un buton circular central înconjurat de pictograme și un sertar pentru detergent cu un mâner cu prindere bună. Mașina are dimensiunile de 84.5 x 59.7 x 49.7 cm și poate fi încorporată în mobila de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat

Heinner HWM-6100S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 6 kg, fiind una medie, pentru o familie mai numeroasă fiind însă necesară repetarea mai multor programe de spălare. Interiorul cuvei este alcătuit din oțel inoxidabil, având o rezistență superioară.

În ceea ce privește tehnologiile disponibile, acestea oferă o eficiență foarte bună de spălare. Găsim așadar un sistem special pentru detectarea de spumă, care ajută la reglarea nivelului de apă și evitarea risipei de detergent. Acesta este însoțit de un sistem electronic de control al balansului care distribuie uniform hainele în timpul spălării, evitând încurcarea și șifonarea acestora. Puterea maximă de centrifugare este de 1000 rpm, valoarea fiind una suficientă pentru a asigura o stoarcere eficientă pentru cantitatea de haine disponibilă.

Mașina îți pune la dispoziție un număr de 15 programe de spălare, acestea fiind pregătite pentru a rezolva orice tip de pată și a curăța eficient hainele. Există așadar programe pentru haine de zi cu zi din bumbac, lână sau sintetice, programe speciale pentru cămăși sau echipament sportiv, precum și un program anti-alergic și mai multe dedicate unor funcții suplimentare precum prespălarea, clătirea etc. Programul rapid are o durată de 15 minute, rezolvând într-un timp foarte scurt problemele. Există în același timp și o funcție economică, aceasta spălând hainele la o temperatură mai joasă, păstrând totodată eficiența.

Nivelul de zgomot este unul destul de mare, mai ales la centrifugare, acolo unde poate să ajungă chiar și la 77 dB.

Pe partea de consum însă, mașina se prezintă foarte bine, încadrându-se în clasa de eficiență energetică A++, cu un consum anual standard este de 171 kWh.

Modelul Heinner este o mașină de spălat foarte atractivă, lansată de un producător aflat în ascensiune pe piața din țară. Acesta a reușit să doteze modelul cu o serie întreagă de dotări atractive, mizând pe un design aparte, un număr mare de programe și un consum redus de curent electric. Modelul este de altfel unul dintre cele mai atractive din seria celor accesibile, așa că achiziția este una inspirată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design aparte
  • Tehnologii eficiente
  • Programe variate
  • Consum redus

Contra:

  • viteza de centrifugare putea fi ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.9
Design - 8.7
Performanțe - 8.8

8.8

O alegere accesibilă

Heinner HWM-6100S este o mașină de spălat rufe cu un aspect plăcut, dar mai mult de atât are un preț destul de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.