Hansa ZWM476SEH – mașina de spălat ultra slim accesibilă

Hansa este un producător apărut destul de recent pe piața de la noi, dar foarte cunoscut și apreciat la nivel european. Produsele lor se remarcă prin designul modern și raportul calitate-preț foarte bun. Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat vase, merită să acorzi atenție și modelului Hansa ZWM476SEH. Prețul pentru acest model este de aproximativ 1214 lei (verifică preț actualizat )Mașina este una foarte atractivă, oferind un pachet ce cuprinde o capacitate mare de spălare, un sistem de uscare pe măsura celui de spălare și un consum redus. În plus, aceasta se va încadra în orice spațiu, având un design ultra slim.

Dacă ai o bucătărie mică, asta nu înseamnă că trebuie să faci și compromisuri în ceea ce privește aparatura. Deși ai spune că mașina de spălat vase poate lipsi dintr-o astfel de bucătărie, ar fi păcat să nu beneficiezi de serviciile unui model slim. În cazul de față, modelul este chiar ultra slim, având dimensiunile de 84.5 x 44.8 x 60 cm. Vei putea să încorporezi foarte ușor mașina în mobila de bucătărie. Designul are un aer minimalist, fiind disponibil pe argintiu. Panoul de control este intuitiv, acest lucru datorându-se ecranului LED și numărului redus de butoane. Ecranul oferă informații utile despre programul de spălare.

Poze cu mașina de spălat vase

Hansa ZWM476SEH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Un aspect interesant este acela că în interior vei găsi trei coșuri din sârmă. Acestea sunt spațioase și îți permit să speli farfurii, castroane, pahare, tacâmuri, oale, tigăi etc. Nu va mai trebui să te gândești ce oală să folosești în locul celei murdare pe care nu ai timp sau loc să o speli.

Capacitatea de spălare este de 10 seturi, fiind mai mult decât suficientă pentru o familie. Chiar și în cazul meselor de sărbători sau petrecerilor vei avea un randament foarte bun.

Atunci când mașina de spălat Hansa termină un program, vasele scoase vor putea fi direct folosite sau depozitate, întrucât vor fi nu doar curate, ci și uscate. Acest lucru este posibil datorită integrării unui sistem de uscare prin condensare. În cadrul spălării, un rol important îl joacă brațul superior de pulverizare, care asigură o curățare rapidă. Modelul are 6 programe de spălare care acoperă majoritatea situațiilor întâlnite.

Este vorba de programe pentru vase cu diferite grade de murdărie, programe pentru spălarea rapidă, etc. Este de apreciat faptul că există și o funcție de memorie, așa că vei putea salva programul pe care îl folosești cel mai des și folosi printr-o simplă apăsare de buton. Ai la dispoziție, de asemenea, și o funcție pentru încărcarea la jumătate, putând spăla mai puține vase atunci când ai nevoie, fără a face risipă de energie.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și clasa A de eficiență la spălare și uscare. Consumul de curent este unul destul de redus. Pentru un program normal sunt consumați 0.83 kWh, iar anual sunt consumați 238 kWh. Consumul de apă pentru un program este de 9 litri, iar cel anual este de 2520 de litri.

Este de apreciat și că aparatul nu face foarte mult zgomot, având un nivel de 49 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 10 seturi,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.1
Design - 9.3
Performanțe - 9.3

9.2

O alegere eficientă

Hansa ZWM476SEH este o mașină de spălat vase extrem de eficientă, cu un preț avantajos, ce te scapă de neplăcuta sarcină de spălare a vaselor.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.