Hansa ZWM 607IEH – maşina de spălat de mare capacitate

Maşinile de spălat vase au început să intre din ce în ce mai mult pe piaţa electrocasnicelor din România. Dacă la început preţurile consumabilelor erau destul de mari, făcând ca achiziţia unui asemenea aparat să fie rezultatul unei decizii bine cântărite, în ziua de azi oricine îşi poate permite să îşi achiziţioneze un asemenea ajutor pentru bucătărie, preţurile lor şi a consumabilelor scăzând pe zi ce trece. Dacă şi tu te-ai decis să-ți dotezi gospodăria cu un asemenea aparat electrocasnic, trebuie să ştii că Hansa ZWM 607IEH ar putea fi modelul potrivit pentru tine. Preţul la care este disponibil modelul în magazine, este de aproximativ 1529 lei (verifică preț actualizat )Dacă mai luăm în considerare şi faptul că are un consum de apă şi energie electrică destul de redus, putem spune că modelul merită să fie luat în considerare în eventualitatea unei achiziţii.

Aspectul exterior al acestei maşini este extrem de plăcut şi modern, materialul din care este construită carcasa fiind inoxul. Acest lucru înseamnă că va fi uşor de curăţat, acest material nepăstrând amprentele şi fiind rezistent la zgârieturi. Panoul de control se află în partea superioară a uşii, constând în 5 butoane şi un afişaj LED situat în partea stângă a panoului. Butoanele permit un control mecanic al aparatului, setările alese fiind reprezentate cu ajutorul unor leduri care au în dreptul lor icoane intuitive.

Poze cu mașina de spălat vase

Hansa ZWM 607IEH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunile maşinii sunt standard, de 84.5 x 59.8 x 60 cm, lăţimea de 60 de centimetri permiţând instalarea în orice bucătărie de dimensiuni medii sau mari. Greutatea de 46.5 kg, precum şi picioarele frontale ajustabile, oferă posibilitatea unei instalări stabile pe orice tip de pardoseală. Cablul de alimentare cu energie electrică şi furtunul de alimentare cu apă sunt printre puţinele minusuri ale acestui model. Cei 1.5 m nu oferă prea multe opţiuni de instalare, fiind destul de dependenţi de prezenţa unei prize în apropiere.

Capacitatea de spălare a acestei maşini este una peste medie, oferind posibilitatea de a spăla 14 seturi simultan. Cele 3 coşuri interioare permit curăţarea oricărui tip de veselă, de la farfurii mici până la tigăi şi oale. Programele care pot fi selectate sunt în număr de 7, putând alege exact pe cel care se potriveşte cel mai bine momentului. Există posibilitatea de spălare cu încărcare la jumătate pentru reducerea consumului de apă şi curent electric, în special când dorim doar spălarea veselei utilizate peste zi. Pentru situaţia când vasele nu sunt prea murdare, există programul rapid, în caz contrar putând fi selectat programul intensiv. Uscarea vaselor se face cu aer cald, la final putând pune farfuriile sau tacâmurile direct în dulap, fără a mai fi necesară vreo intervenţie asupra lor.

Producătorul s-a gândit şi la siguranţa gospodăriilor, dotând maşina cu mecanisme de genul Aqua Stop de protecţie împotriva inundaţiei precum şi cu blocarea butoanelor pentru a împiedica copiii să intervină în procesul de spălare. Există şi indicator de clătire sau de sare pentru a semnaliza situaţia în care sarea de dedurizare nu mai are concentraţia optimă.

Consumul de apă pe ciclul de spălare este de 12 litri, într-un an ajungându-se la un consum de 3360 litri. Nici consumul de energie nu este mare, 299 KW anual încadrând aparatul în clasa de eficienţă energetică A+.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitatea de încărcare este de 14 seturi,
  • afișaj LED,
  • programare întârziată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 8.9
Performanțe - 8.9

9.1

O alegere eficientă

În ceea ce privește modelul Hansa ZWM 607IEH, putem spune că avem de-a face cu o maşină aspectuoasă, de mare capacitate, dotată cu caracteristici tehnice specifice modelelor scumpe.

Vezi detalii
User Rating: 4.3 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.