Hansa ZWM 606IH – o maşină de spălat vase accesibilă

Spălatul vaselor este una dintre activităţile de care orice gospodină încearcă să scape cât mai repede. Pentru a veni în sprijinul lor, producătorii de electrocasnice au scos pe piaţă diverse modele de maşini de spălat vase, care mai de care mai aspectuoase sau mai bine dotate din punct de vedere tehnic. Modelul Hansa ZWM 606IH pune la dispoziţie un aparat aspectuos, cu dotare tehnică medie la un preţ mai mult decât accesibil. Deşi designul nu se remarcă decât prin inoxul de la exterior, mașina de spălat are o capacitate de spălare mai mult decât suficientă, la un consum de apă şi energie electrică destul de redus. Dacă la toate acestea mai adăugăm şi faptul că preţul la care poate fi achiziţionat acest aparat este de 1349 lei (verifică preț actualizat )ştim că avem de-a face cu o alegere inspirată.

Designul acestui device este modern, suprafaţa exterioară fiind din inox. Panoul de control este situat pe uşa dispozitivului şi constă în 4 butoane delicate de formă rotundă. Acestea asigură un control mecanic asupra programelor de spălare, precum şi a restului de funcţii cu care este dotată maşina. Central se află un display de tip LED de mici dimensiuni care indică etapa de spălare, precum şi setările fiecărui program de spălare.

Poze cu mașina de spălat vase

Hansa ZWM 606IH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunile maşinii sunt de 84.5 x 60 x 60 cm şi cântăreşte doar 46.5 kg. Cu toate acestea, este foarte stabilă, dispunând de picioare reglabile pentru a putea fi adaptată oricărui tip de suprafaţă. Lungimea cablului de alimentare cu energie electrică precum şi a furtunului de alimentare cu apă este de 1.5 m, acestea nefiind suficient de lungi încât să ofere o libertate foarte mare în ceea ce priveşte instalarea. Nici furtunul de evacuare nu e foarte lung, acesta fiind de 1.75 m.

Din punct de vedere tehnic, maşina este destul de bine dotată, capacitatea de spălare fiind de 12 seturi. Acest lucru înseamnă că face faţă cu brio familiilor medii şi mari, nefiind necesare prea multe cicluri săptămânale de spălare. Interiorul este împărţit în două compartimente prin coşurile de sârmă disponibile. Pentru tacâmuri, producătorul a inclus un coş special.

Sunt disponibile 6 programe pentru o spălare cât mai eficientă, fiecare presupunând durate de timp variate precum şi temperaturi diferite pentru apa utilizată. Există opţiunea de încărcare la jumătate pentru momentele în care se doreşte spălarea veselei utilizate în mod curent, această opţiune ajutând la reducerea consumului de apă şi curent electric. În cazul în care avem de îndepărtat murdărie stătută, există şi un program intensiv. Programele Bio/Eco pentru utilizarea redusă de detergent, cel pentru pahare, cel normal şi programul Express, fac şi ele parte din caracteristicile tehnice ale acestui model.

Pentru ca rezultatul spălării să fie impecabil, maşina utilizează o sare de dedurizare a apei. Consumul de sare poate fi reglat în funcţie de duritatea apei din fiecare zonă în parte, existând un indicator pentru situaţiile în care concentraţia de sare a scăzut sub media optimă.

Clasa de eficienţă energetică este A+, specifică unui consum de 290 KW anual. Pentru fiecare ciclu, maşina utilizează 1.02 KW şi 12 litri de apă. Anual, consumul mediu de apă ajunge la 3360 litri, clasa de eficienţă la spălare fiind A, la fel ca şi cea de eficienţă la uscare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 12 seturi,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • afișaj LED,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9
Design - 8.5
Performanțe - 8.9

8.8

O alegere eficientă

Hansa ZWM 606IH este o mașină de spălat vase destul de încăpătoare și eficientă, ce ta va scăpa de o neplăcută sarcină de zi cu zi.

Vezi detalii
User Rating: 3.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.