Hansa ZWM 407WH – mașina de spălat vase slim accesibilă

Cei care își doresc o mașină de spălat vase, dar au un spațiu mic în bucătărie, nu mai trebuie să se lipsească de acest aparat întrucât producătorii s-au adaptat și au creat modele înguste care păstrează în același timp un nivel de performanță foarte bun. Acesta este și cazul modelului Hansa ZWM 407WH, ce poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea încep de la 41 de lei. Raportul calitate-preț este astfel unul foarte bun. Modelul se remarcă prin capacitatea mare de spălare, programele variate și consumul redus de energie.

Designul mașinii de spălat este unul simplu și compact. Aceasta este disponibilă pe alb și are o interfață ușor de folosit. Pentru a face programarea mai ușoară, modelul este dotat cu un ecran cu afișaj LED și are un număr redus de butoane. Ecranul LED este poziționat central, iar în dreapta și stânga acestuia se găsesc câte 2 butoane. Logo-ul Hansa este poziționat deasupra ecranului LED.

Poze cu mașina de spălat vase Hansa ZWM 407WH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina are dimensiunile de 84.5 x 44,8 x 60 cm, ocupând puțin spațiu pe lățime și putând fi ușor încorporată și în mobila de bucătărie. Piciorușele din față sunt reglabile. În ciuda faptului că este slim, modelul are o capacitate de spălare de 9 seturi de vase. Prin urmare, acesta este potrivit și pentru familiile mai numeroase, rezolvând într-un singur ciclu problema curățării tuturor vaselor.

Hansa ZWM 407WH este organizat interior în două coșuri din sârmă și poate spăla toate tipurile de vase, de la farfuriile obișnuite și până la oale, tigăi, tăvi, pahare, tacâmuri etc. Pentru tacâmuri există un coș special.

La nivelul dotărilor tehnice se remarcă programele variate de spălare și tehnologia specială pentru uscare cu aer cald. Vasele sunt astfel livrate gata pentru servire sau depozitare. Programele acoperă un spectru larg de nivele de murdărie și situații întâlnite la spălarea veselei. Printre programe se numără astfel unul normal pentru spălarea de zi cu zi a vaselor cu un nivel mediu de murdărie, un program intensiv pentru spălarea eficientă chiar și a vaselor de mari dimensiuni cu un grad mare de murdărie, un program bio pentru o spălare la un nivel redus de resurse, un program express pentru spălarea rapidă sau unul special pentru pahare. Nu în ultimul rând, este disponibil și un program pentru încărcarea la jumătate. Acesta este util pentru situațiile în care se dorește spălarea unui număr redus de vase la un nivel optim de resurse.

Există, de asemenea, și indicatoare pentru sare și pentru clătire. Funcția Aqua Stop asigură protecția împotriva inundațiilor, oprind apa la timp pentru prevenirea dezastrelor.

Consumul de energie este unul foarte redus datorită încadrării în clasa de eficiență energetică A+. Astfel, consumul de curent pentru o spălare este de 0.78 kW, iar cel de apă este de 9 litri. Consumul energetic anual este de 222 kWh, iar cel de apă este de 2520 de litri. Pe termen lung modelul este, astfel, foarte economic. Nivelul de zgomot este unul redus, acesta atingând valoarea de doar 47 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • capacitate de 9 seturi,
  • preț decent,
  • silențioasă,
  • afișaj de tip LED

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hansa ZWM 407WH este o mașină de spălat vase eficientă, potrivită chiar și pentru familiile numeroase, ce s-au săturat să spele vasele manual.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.