Hansa ZWM 407IH – mașina de spălat vase accesibilă din inox

Pentru cei care își doresc o mașină de spălat vase de calitate care să rezolve ușor și rapid problema curățării veselei, modelul Hansa ZWM 407IH reprezintă o alegere foarte bună. Poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1449 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea încep de la 50 de lei. Prețul este unul foarte atractiv pentru dotările oferite de mașină, aceasta având un design modern din inox, o capacitate mare de spălare, un număr variat de programe și un consum redus.

Designul acestuia este foarte atractiv datorită carcasei din inox și panoului de control animat. Panoul este prevăzut cu un ecran cu afișaj LED și mai multe becuri LED însoțite de pictograme care să ajute la setarea programului. Ecranul este dotat cu indicatoare pentru sare și pentru clătire. Numărul de butoane este unul redus, acestea fiind în număr de 5. Logo-ul Hansa este poziționat central, deasupra mânerului care deschide mașina.

Poze cu mașina de spălat vase Hansa ZWM 407IH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul are dimensiunile de 84.5 x 44.8 x 60 cm, încadrându-se în clasa slim și ocupând puțin spațiu pe lățime. Prin urmare, modelul își găsește loc în spații mai mici și este ușor de încorporat în mobila de bucătărie.

Este de remarcat faptul că, în ciuda design-ului slim, capacitatea de spălare este una destul de mare. Pot fi spălate astfel până la 9 seturi de vase într-un singur ciclu. Capacitatea este suficientă pentru a curăța vasele pentru întreaga familie și chiar pentru o petrecere.

Hansa ZWM 407IH este organizat interior în două coșuri din sârmă și este prevăzut cu un coș special pentru tacâmuri. Pot fi spălate toate tipurile de vase, începând cu farfuriile obișnuite și ajungând la oale, tăvi, tigăi, cești, pahare etc.

La nivelul dotărilor tehnice se remarcă prezența unui număr variat de programe. Acestea sunt potrivite pentru spălarea eficientă a vaselor cu grade diferite de murdărie. Există așadar un program normal pentru spălarea de zi cu zi a vaselor cu un nivel mediu de murdărie, un program intensiv pentru spălarea la temperaturi ridicate a vaselor de mari dimensiuni cu un grad mare de murdărie sau un program bio pentru o spălare la un nivel redus de resurse. De partea cealaltă, sunt disponibile și programe care să economisească timp sau să fie delicate cu anumite vase. Există așadar un program express pentru spălarea rapidă sau unul special pentru pahare. Opțiunea pentru încărcarea la jumătate este utilă și economică. Aceasta este ideală pentru situațiile în care se dorește spălarea unui număr redus de vase la un nivel optim de resurse, fără a mai fi nevoie să se aștepte încărcarea completă.

Există, de asemenea, o funcție specială pentru protecția împotriva inundațiilor. Funcția Aqua Stop oprește apa atunci când volumul este în exces sau când observă nereguli la încărcare sau evacuare.

În ceea ce privește consumul de energie, acesta este unul foarte redus. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum de curent pentru o spălare de 0.78 kW și unul de apă de 9 litri. Consumul energetic anual este de 222 kWh, iar cel de apă este de 2520 de litri. Modelul este în același timp silențios, nivelul de zgomot atingând valoarea de doar 49 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • designelegant,
  • capacitate de 9 seturi,
  • silențioasă,
  • afișaj de tip LED

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hansa ZWM 407IH este o mașină de spălat vase cu un design elegant, din inox, ce se potrivește unei bucătării elegantă și modernă.

User Rating: 3.48 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.