Hansa ZWM 406WH – mașina de spălat vase slim

Hansa ZWM 406WH este o mașină de spălat vase gândită pentru spațiile mici, care se va potrivi în orice bucătărie aglomerată de familie. Modelul curăță bine vasele și este de real ajutor pentru suma pe care o cere. Aparatul are rezultate foarte bune și își merită achiziția. Pentru acest preț, dotările și eficiența ating un nivel destul de echilibrat. Mașina de spălat vase poate fi găsită în magazine la un preț de aproximativ 1199 lei (verifică preț actualizat), destul de repede din punctul meu de vedere.

Mașina are un design simplu, dar prevăzut cu câteva note moderne care îl scot în evidență în fața celorlalte. La bază, carcasa este albă și are un aspect impecabil. Ceea ce se remarcă este construcția slim exploatată la maximum și controlul foarte simplu. Funcționalitatea nu este singurul aspect important, aceasta trebuind să fie susținută și la nivelul interacțiunii cu utilizatorul. Așadar, panoul de control a fost simplificat, fiind redus la câteva butoane și un ecran cu afișaj LED prevăzut cu touch. Având dimensiunile de 84.5 x 45 x 60 cm, modelul este perfect încorporabil.

Poze cu mașina de spălat vase

Hansa ZWM 406WH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cel mai important aspect la o mașină de spălat vase este capacitatea de curățare a vaselor. Modelul Hansa se descurcă foarte bine la acest lucru, încadrându-se în clasa A de eficiență la spălare. Prin urmare, acestea vor fi lipsite de urme de grăsime sau mâncare.

Este de remarcat în același timp capacitatea de încărcare destul de mare pentru un model slim. Vei putea spăla până la 9 seturi de vase. S-ar putea să existe totuși ceva probleme atunci când ai de spălat oale mari și mai multe farfurii în același timp, fiind nevoie să folosești mai multe programe.

Pentru spălarea vaselor sunt disponibile 6 programe. Ai la dispoziție un program normal pentru spălarea obișnuită, dar și unul intensiv pentru vasele mai murdare, cu multă grăsime. Există de asemenea un program special pentru pahare, dar și unul economic sau unul express, pentru o spălare rapidă. Foarte utilă este și funcția de  încărcare la jumătate. Aceasta este gândită pentru situațiile în care ai nevoie să speli o cantitate mică de vase, la un nivel corespunzător de resurse.

Mașina se încadrează în clasa de eficiență la uscare A, așa că vasele vor fi și uscate corespunzător, fără a mai fi nevoie să le ștergi cu o cârpă sau să le lași la scurs. Vasele vor fi gata de pus în dulap sau pe masă.

Nivelul de zgomot este unul redus, de doar 49 dB, așa că mașina nu te va deranja foarte tare atunci când spală. Pentru siguranță, modelul este dotat cu un sistem de protecție împotriva inundațiilor Aqua Stop.

Consumul reprezintă un aspect important pentru un astfel de aparat, iar în cazul de față clasa de eficiență energetică este A+. Consumul anual de energie este de 222 kWh, iar cel de apă este de 2520 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • designul slim îmbinat totuși cu o capacitate mare de încărcare
  • eficiența mare de spălare și uscare
  • nivelul redus de zgomot
  • consumul redus

Contra:

  • numărul ceva mai mic de programe

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9
Design - 8.8
Performanțe - 9

8.9

O alegere eficientă

Hansa ZWM 406WH este o mașină de spălat vase, cu o capacitate suficient de mare încât să te scutească de efortul de a mai spăla vase vreodată.

Vezi detalii
User Rating: 3.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.