Hansa OKP662GH – hota decorativă accesibilă

Dacă îți dorești o hotă care să își facă bine treaba și să te scape de mirosurile neplăcute din bucătărie, dar care să nu fie prea scumpă, modelul Hansa OKP662GH este unul foarte potrivit pentru tine. Hota crește considerabil confortul și asigură un aer proaspăt în întreaga casă prin îndepărtarea rapidă a mirosurilor. Hansa este un producător de origine finlandeză, lider de piață în zona nordică a Europei și renumit în centrul continentului. Hota decorativă poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 700 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 24 de lei. Modelul se remarcă în primul rând datorită designului minimalist de calitate superioară și puterii mari de absorbție. În același timp, hota oferă avantajul folosirii unui filtru lavabil din aluminiu și a 3 nivele de viteză, astfe încât să poată fi curățată ușor și să se poată adapta fiecărei sesiuni de gătit. Prin urmare, alegerea este una inspirată. Hota își merită locul în orice bucătărie.

Designul hotei este unul foarte modern. Cum nordicii sunt experți în stilul minimalist, modelul se remarcă în fața celorlalte prin liniile minimaliste pure și eleganța superioară. Hota este alcătuită din inox și are finisaj de sticlă. Zona de sticlă separă vizual turnul de panoul de control animat. Panoul are fondul negru și este prevăzut cu un ecran LCD pentru afișaj digital. Afișajul portocaliu oferă un contrast foarte plăcut față de restul designului. Butoanele sunt reduse la număr și prevăzute cu pictograme, făcând setarea cu atât mai ușoară. Hota este de tip turn, așa că trebuie să ai în vedere că nu poate fi încorporată într-un corp suspendat. Dimensiunile aparatului sunt de 57 – 95 x 60 x 50 cm. Diametrul burlanului este de 150 mm. Pentru iluminare sunt folosite 2 lămpi cu puterea de 25 W. Acestea oferă o atmosferă plăcută și vizibilitate sporită asupra zonei de gătit.

Poze cu hota

Hansa OKP662GH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește dotările tehnice, hota este dotată cu un singur motor. Acesta oferă însă un randament foarte bun și o putere mai mult decât suficientă pentru a acoperi o bucătărie de dimensiuni medii. Hota face față cu ușurință gătitului la mai multe ochiuri. Puterea motorului este de 270W, acesta atrăgând, ce-i drept, și un consum mai mare de energie. Puterea de absorbție este de 660 de metri cubi pe oră, fiind una dintre cele mai mari pentru această categorie de preț. Mirosurile neplăcute, aburul și fumul de țigară vor fi îndepărate rapid, înainte să apuce să se răspândească în toată casa.

Hota oferă 3 nivele de viteză, putând fi adaptată de fiecare dată la numărul de ochiuri la care se gătește, tipul de mâncare sau nivelul de fum din cameră. În acest mod consumul de energie este cel optim și nu se face risipă.

Modelul folosește un filtru din aluminiu pentru curățarea particulelor rezultate în urma gătitului și protejarea motorului de grăsime. Fiind metalic, filtrul este ușor de curățat și poate fi spălat doar cu buretele și detergentul pentru vase. Durata de viață este una îndelungată.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț rezonabil,
  • ușor de folosit,
  • preț mic

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Design - 9.5
Putere de absorbție - 9.6
Zgomot - 9.4

9.5

O alegere eficientă

Hansa OKP662GH este o hotă cu un design foarte plăcut, dar mai ales cu o putere mare de absorbție, ce se va potrivi mai ales unui open space.

User Rating: 4.6 ( 1 votes)

Un comentariu

  1. super buna dar cam zgomotoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.