Hansa BHI68314 – o plită pe inducție cu preț accesibil

Hansa BHI68314 este o plită încorporabilă pe inducție, ce se va potrivi unei bucătării modern echipată. Are un preț de aproximativ 1309 lei (verifică preț actualizat), însă zilele trecute am observat că era la reducere.

Plita poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Din punctul meu de vedere plitele pe inducție sunt extrem de eficiente. Timid, dar sigur, încep să fie tot mai folosite în în bucătăriile moderne. Din punct de vedere al designului sunt extrem de elegante. Suprafața netedă, ușor de curățat, te va face să gătești cu plăcere de fiecare dată. Și asta deoarece nu vei mai sta să cureți mâncarea arsă de pe plită. Cu acest model, suprafața se va șterge foarte ușor.

Oferă 4 zone de gătit, trasate prin cercuri corespunzătoare, iar în centru se poate observa panoul de control, de tip LED, ce indică puterea de gătit a fiecărei zone, plus butonul de on/off, cele două butoane ce te ajută să setezi puterea de gătit, dar și un timer. În felul acesta poți pune mâncarea pe foc, poți seta timpul de preparare, iar tu îți poți vedea liniștit de treabă. În momentul în care se încheie timpul setat, se oprește și plita.

Plita este complet neagră, și are dimensiunile de 5.5 x 57.6 x 51.8 cm(I x L x A). Este ușor de încorporat, așa că acum ai un motiv în plus să treci de la vechiul aragaz, la noul tip de gătire, ce reușește să scutească semnificativ timpul alocat acestei sarcini.

Poze cu Hansa BHI68314

Hansa BHI68314

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Plita încorporabilă Hansa, are butoanele poziționate frontal, pentru a fi tot timpul la îndemână. Are 9 trepte de putere, însă în general recomand să se lucreze pe treapta 7, atunci când lucrezi pe mai multe ochiuri, deoarece riști ca timpul de gătire să fie mult prea scurt, și să nu faci față la numărul de oale sau tigăi de pe foc.

Puterea unei plite pe inducție este mult mai mare decât cea vitroceramică. Aceasta ajunge la 7400 W și indicat ar fi ca înainte de achiziția unui asemenea model să consultați un electrician pentru a verifica dacă instalația din locuință îți asigură suficientă putere pentru un astfel de consumator.

Plita beneficiază de 2 arzătoare mari și 2 mici, pentru toate dimensiunile vaselor de gătit. Ceea ce trebuie să știi, este că la plitele pe inducție, vei avea nevoie și de vase speciale de gătit. Există riscul să fii nevoit să renunți la vechile oale și tigăi. În general vasele pentru inducție sunt semnalate corespunzător și vei observa că sunt ceva mai grele, decât cele obișnuite.

În ceea ce pivește funcțiile plitei, aceasta dispune de cele mai importante, și anume: Booster(pentru momentele când vrei poate ca apa să fiarbă aproape instant), funcția d menținere căldură(o vei folosi atunci când vrei să menții mâncarea caldă). Plita este echipată corespunzător, în așa fel încât să detecteze în mod automat dimensiunea vasului așezat pe arzător.

Păreri pro şi contra

Pro

  • designul modern
  • suprafața generoasă pentru gătit
  • inducție,
  • funcție booster

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Consum - 8.7
Siguranță - 9

9

Hansa BHI68314 este o plită încorporabilă pe inducție, cu un preț foarte accesibil, potrivită pentru o bucătărie modern echipată.

Vezi detalii
User Rating: 3.84 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.