HANSA BHGI63112035 – plita încorporabilă din sticlă

Pentru cei care au o bucătărie mai mică sau își doresc să beneficieze de un spațiu modern și să încorporeze aparatura în mobilier, plita devine un aparat destul de util. HANSA BHGI63112035 este o plită pe gaz foarte atractivă, având un raport calitate-preț bun. Plita poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 585 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 20 de lei. Modelul este unul potrivit pentru cei în căutarea unei soluții moderne pentru gătitul într-un spațiu restrâns, de tipul bucătăriilor de garsonieră.

Dotările plitei o fac destul de atractivă și de utilă, unul dintre atu-urile sale fiind acela că funcționează atât prin aprindere electrică, dar și prin aprindere pe gaz. Ochiurile au diferite dimensiuni și sunt potrivite pentru orice tip de vas sau de mâncare. Designul din sticlă este foarte atractiv din punct de vedere vizual, însă din păcate atrage un efort mai mare pentru întreținere. Pentru cei care țin la aspectul elegant și modern, acest lucru poate fi trecut cu vederea. Per ansamblu plita își face foarte bine treaba.

Cum producătorul este de origine nordică, designul minimalist are o notă specială de autenticitate. În mod destul de rar întâlnit, plita este alcătuită din sticlă neagră. Deși suprafața este lucioasă și necesită o atenție ceva mai mare pentru întreținere, știi cu siguranță că aceasta nu se va îngălbeni sau nu va rugini. Aspectul este unul foarte elegant, contribuind la designul general al camerei.

Poze cu plita încorporabilă

HANSA BHGI63112035

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Plita este prevăzută cu 4 ochiuri de dimensiuni diferite, adaptate pentru diverse tipuri de vase. Există astfel 2 ochiuri normale, unul pentru wok și unul mic. Grătarele din jurul ochiurilor sunt alcătuite din fontă. Vei putea găti la mai multe ochiuri în același timp, ținând însă cont de faptul că plita este ceva mai îngustă decât una de aragaz și va trebui să te asiguri că vasele mari încap și au o stabilitate bună. Butoanele pentru control sunt argintii și plasate frontal, la îndemână. Din păcate acestea sunt alcătuite din plastic și au o rezistență în timp mai redusă. Logo-ul Hansa este plasat extrem de discret în colțul din stânga jos.

Dimensiunile sunt de 4 x 55.2 x 47 cm, plita fiind ideală pentru încorporarea în blatul mobilierului de bucătărie. Greutatea acesteia este de 12 kg. Impresia generală este aceea că avem de-a face cu un model compact, adaptat pentru spații restrânse.

Plita beneficiază și de aprindere electrică. Această funcție se dovedește extrem de practică, mai ales pentru momentele când sunt oprite gazele sau sunt defecțiuni. În același timp, flacăra electrică poate fi destul de eficientă și puternică. Aprinderea electrică este necesară chiar și atunci când este folosită alimentarea pe gaz. Există în același timp și o siguranță.

Hansa este un producător de electrocasnice recunoscut la nivel european și folosit cu încredere atât în domeniul privat, cât și de către lanțuri hoteliere, spații comerciale etc. Produsele lor îmbină designul modern cu dotări de calitate, fiind foarte practice și oferind un randament bun.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț rezonabil,
  • ușor de folosit,
  • preț mic

Contra:

  • întreținerea presupune un efort mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Consum - 8.1
Siguranță - 8.3

8.4

O alegere avantajoasă

HANSA BHGI63112035 este o plită cu un aspect plăcut, ce îți economisește timpul de preparare al mâncărurilor preferate.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. La nici un an de folosire ocazionala au aparut multiple pete de rugina pe cadrul metalic si pe suporturile de ochiuri
    Am facut sesizare la distribuitor – Micadan Comexim SRL -, dar garantia nu acopera aceste defecte! Atentie la ce cumparati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.