Hansa BHGI63100015 – plita încorporabilă accesibilă

Dacă ai o bucătărie mică și vrei să creezi o atmosferă modernă, plita se dovedește a fi o soluție la îndemână. Atunci când aceasta funcționează atât electric, cât și pe gaz, utilitatea este cu atât mai mare, iar dacă dimensiunile permit și încoporarea, pachetul este deja perfect. Hansa BHGI63100015 este o plită care îndeplinește toate aceste cerințe și oferă în plus un preț potrivit pentru orice buzunar. Plita poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 423 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 14 lei, fiind destul de mici. Modelul se remarcă prin posibilitatea aprinderii electrice sau pe gaz, ochiurile potrivite pentru orice tip de sarcină de gătit și posibilitatea încorporării în mobilierul de bucătărie. Avantajele principale față de un aragaz sunt acelea că ocupă mult mai puțin spațiu și are un preț accesibil. Hansa este un producător nordic, cu sediul central în Finlanda. Hansa este lider pe piața de electrocasnice din zona nordică și câștigă din ce în ce mai mult teren și în zona centrală a Europei datorită produselor de calitate care îmbină performanța cu designul minimalist.

Plita încorporabilă poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul plitei este unul foarte atractiv, aceasta fiind alcătuită din inox și potrivindu-se vizual cu orice tip de mobilier. Inoxul asigură în același timp o rezistență superioară și un aspect elegant pentru o perioadă mai lungă de timp. Nu va exista astfel riscul ca suprafața să se îngălbenească sau să ruginească. Plita este prevăzută cu 4 ochiuri de dimensiuni diferite, fiecare potrivit pentru o anumită sarcină. Există astfel 2 ochiuri normale, unul mare și unul mic. Este de apreciat faptul că plita este prevăzută și cu grătare. Acestea sunt alcătuite din email. Pentru o curățare mai ușoară există 2 grătare. Butoanele pentru control sunt argintii și plasate lateral. Chiar dacă nu sunt plasate central, acestea oferă un control rapid.  Logo-ul Hansa este plasat extrem de discret în aceeași parte laterală, aproape de butoane.

Poze cu plita încorporabilă

Hansa BHGI63100015

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunile sunt de 4 x 56 x 48 cm, aparatul putând fi încorporat în blatul mobilierului de bucătărie. Trebuie însă să ai în vedere faptul că dimensiunile nu sunt standard, așa că este necesar să verifici compatibilitatea cele ale spațiului din mobilă. Dimensiunile sunt puțin mai mari decât cele obișnuite pentru un aparat de acest tip. Greutatea este de 12 kg.

După cum spuneam la început, plita beneficiază și de siguranţă electrică, fiind astfel utilă pentru momentele în care sunt oprite gazele sau flacăra este slabă. Există în același timp și o aprindere electrică. Trebuie să știi și faptul că aprinderea necesită conectarea la curent chiar și atunci când plita este folosită pe gaz.

Având dimensiuni reduse și beneficiind de o dublă funcționalitate, plita este potrivită mai ales pentru garsoniere. Dacă te-ai mutat de curând în chirie sau ți-ai cumpărat o garsonieră, plita este numai bună, având un preț mai mic decât un aragaz, ocupând mai puțin spațiu. Putând funcționa și electric, aceasta este ușor de folosit și mai puțin periculoasă, asigurând o siguranță mai mare pentru copii.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț rezonabil,
  • ușor de folosit,
  • preț mic

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Consum - 8.1
Siguranță - 8.3

8.2

O alegere accesibilă

Hansa BHGI63100015 este o plită încorporabilă plăcută ca și aspect și destul de eficientă, pe care o vei găsi la un preț decent,.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.