Hansa AWN610D – o mașină de spălat cu un raport calitate-preț bun

O mașină de spălat rufe cu un preț accesibil și calități destul de bune este și modelul Hansa AWN610D. Poate fi găsită în oferta magazinului eMAG la un preț de aproximativ 1149 lei (verifică preț actualizat ), un preț destul de accesibil din punctul meu de vedere. Mai mult de atât, mașina de spălat poate fi achiziționată chiar și în rate lunare de 67 lei.

Din punct de vedere al designului mașina de spălat are un aspect simplist, nu se evidențiază prin ceva anume. În partea superioară, mașina de spălat dispune de un display de tip LCD, înconjurat de o serie de butoane pe care le vei utiliza pentru a face selecțiile potrivite fiecărui ciclu de spălare. În centru se regăsește selectorul de programe pe care îl vei utiliza prin rotire.

Poze cu Hansa AWN610D

Hansa AWN610D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Hansa are o capacitate de încărcare de 6 kg, o capacitate medie zic eu, suficient încât să termini destul de repede de spălat un coș de rufe. Viteza de centrifugare este de 1000 rpm, nici nu m-aș fi așteptat la mai mult de atât. Dat fiind prețul mașinii de spălat, consider că modelul vine cu specificații destul de bune.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 1,02 kwh/program standard, ceea ce consider că este un consum destul de rezonabil. Consumul mediu de apă ajunge la 10560 l/an.

Are 15 programe de spălare, suficient de variate încât să acopere toată gama de țesături: de la cele clasice(bumbac, sintetice, sport), la cele speciale(ușor de călcat, tricouri, spălare manuală, etc).

Este bine de știut că ai posibilitatea de a programa ora la care îți dorești să înceapă un ciclu de spălare. Spre exemplu poate vrei să bagi rufele în mașină înainte de a pleca la muncă, dar ciclul de spălare să înceapă cu o oră înainte de a ajunge acasă. În felul acesta rufele vor fi proaspăt spălate, gata de întins pe culme.

La capitolul funcții și siguranță, mașina de spălat dispune și de sistemul de detectare spumă, dar și de sistemul de siguranță împotriva copiilor(ușa se blochează pe durata desfășurării unui ciclu de spălare, astfel încât să se evite accidente neplăcute).

În ceea ce privește nivelul de zgomot, îți pot spune că pe durata spălării, modelul atinge 58 dB(își face simțită prezența), iar pe durata centrifugării ajunge la 77 dB(cam cum se aude alarma de la telefon dimineața).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • nu are decât 1000 rpm

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.9
Design - 8.4
Performanțe - 8

8.4

O alegere eficientă

Hansa AWN610D este o mașină de spălat rufe cu un raport calitate-preț excelent, potrivită pentru cei ce au un buget destul de mic.

Vezi detalii
User Rating: 3.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.