Hansa AWB510LP – o mașină de spălat accesibilă

Îți dorești o mașină de spălat rufe, dar nu îți permiți să investești într-un model foarte scump? Ei bine ce zici, de mașina de spălat Hansa AWB510LP? Are un preț de aproximativ 935 lei(verifică preț actualizat) și este potrivită pentru familiile nu foarte numeroase, ce au un buget restrâns.

Nu impresionează prea tare din punct de vedere al designului, și asta deoarece producătorul merge pe simplitate. Ceea ce îți pot spune este că modelul impresionează prin bun gust și raportul calitate-preț avantajos. Modelul Hansa are o greutate de 64,5 kg și dimensiunile de 85,5 x 59,7 x 49,7 (I x L x A). Este complet albă, accesorizată în partea de sus cu un panou de control decent, cu 3 butoane în partea dreaptă, un selector de programe în mijloc și sertarul pentru detergent în stânga. Din punctul meu de vedere mașina de spălat este potrivită pentru cei mai puțin pretențioși în ceea ce privește multitudinea de funcții și designul, este recomandată pentru cei ce își doresc să scape de spălatul rufelor manual și au un buget destul de mic.

Poze cu mașina de spălat rufe

Hansa AWB510LP

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Hansa este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce poate fi montată cu ușurință în orice locșor al casei. Are o viteză de rotație de 1000 rpm și o capacitate de încărcare de 5 kg. Se înscrie în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 0,85 kwh, ceea ce înseamnă că nu vei simți o diferență prea mareatunci când îți va veni factura de la Electrica. În ceea ce privește consumul de apă, îț pot spune că modelul consumă în jur de 9240 l pe an, un consum relativ decent putem spune.

Are 15 programe de spălat, suficiente încât să acopere cam toate tipurile de țesături, astfel încât durata lor de viață să fie prelungită. Între acestea menționăm: programul pentru bumbac, pentru lână, sintetice, delicate, centrifugare, etc.

Pe partea de funcții și siguranță mașina de spălat este dotată cu sistemul de detectare spumă, sistemul de siguranță împotriva copiilor, ce face ca ușa să se blocheze pe durata spălării, evitându-se în felul acesta accidentările.

Nu este un model prea zgomotos, acesta atingând 58dB la spălare și 77dB la centrifugare, ceea ce înseamnă că nu toarce chiar precum o pisică, însă nici nu deranjează prea tare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț mic,
  • sistem de siguranță împotriva copiilor
  • clasa de eficiență energetică A+

Contra:

  • capacitate de încărcare de 5 kg
  • doar 1000 rpm

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8
Design - 8.1
Performanțe - 8.2

8.1

O alegere accesibilă

Hansa AWB510LP este o mașină de spălat rufe ce se remarcă prin prețul destul de avantajos, dar și prin eficiența la spălare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.