Gree Viola GWH12RA-K3DNA3M – silențios și eficient

Gree Viola este un brand din ce în ce mai popular atunci când vine vorba de aparate pentru climatizare. Utilizatorii s-au obișnuit cu dotările de ultimă generație și chiar cu aspectul foarte plăcut pe care un astfel de aparat îl are.

Evident, date fiind părerile foarte bune pe care le-am citit despre Gree Viola, am întâmpinat modelul Gree Viola GWH12RA-K3DNA3M cu așteptări foarte mari. Într-o foarte mare măsură aceste așteptări s-au concretizat. Am descoperit în acest aparat un produs plăcut din punct de vedere estetic, înrădăcinat foarte bine în prezent, prin funcții și dotări smart și destul de economic. Poate că nu este economic la început, având un cost de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat), însă investiția se poate dovedi inteligentă în timp.

Aspectul este unul dintre punctele forte pe care modelul Viola le evidențiază. Este compact, dispune de elemente minimaliste foarte plăcute și de o construcție ce îți oferă acea senzație de calitate.

Unitatea internă, cea care contează foarte mult atunci când vine vorba de estetică, are 8.5 kg și dimensiuni de 773 x 185 x 250 mm.

Poze cu Gree Viola GWH12RA-K3DNA3M

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește dotările, există câteva care și-au conturat foarte bine utilitatea:

  • Faptul că Gree Viola GWH12RA-K3DNA3M este un aparat de aer condiționat smart. Această calitate este construită de tehnologia Wi-Fi și de funcția iFeel. Tehnologia Wi-fi este perfectă pentru cei care doresc să aibă control total, de oriunde. Practic, aparatul poate să fie pornit și oprit chiar și de la câțiva kilometri depărtare. În ceea ce privește iFeel, este funcția care asigură o temperatură confortabilă în toată încăperea, prin citirea senzorilor de temperatură din telecomandă.
  • Un consum economic și prietenos cu mediul. Cei de la Green Viola au construit acest aparat în așa fel încât să fie cât mai economic. Refrigeratorul are un consum redus de energie și ajută la micșorarea cantității de poluare. Drept dovadă a acestor calități,  aparatul de aer condiționat este inclus în clasa de eficiență energetică A++.
  • Filtre performante. Filtrul standard este lavabil și reușește să își facă foarte bine treaba. AC-ul este dotat și cu un filtru suplimentar Catechin, care ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute și a alergenilor.
  • Auto Diagnoză. Nu în ultimul rând, merită să amintim faptul că aparatul celor de la Gree poate să se auto diagnostigheze atunci când apar probleme. În cazul unei defecțiuni, are capacitatea de a afișa pe ecran codul de eroare corespunzător, în așa fel încât sa ajute echipa de service sa rezolve cât mai repede problema.

Este destinat spațiilor rezidențiale și face față unor spații de până la 35 de metri pătrați. Capacitatea sa de răcire este de 12970 BTU, la fel ca și capacitatea de încălzire. Are nu mai puțin de 5 trepte de ventilare, adică o flexibilitate foarte mare, astfel încât să direcționezi aerul așa cum îți dorești.

Este silențios, generează un zgomot de 28 de decibeli, un număr foarte mic dat fiind faptul că majoritatea aparatelor de aer condiționat standard ajung la peste 40 de decibeli. Practic, nu=și face simțită prezența decât prin confortul creat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • silențios
  • preț accesibil
  • clasa A++
  • Wi-Fi

Contra:

  • nu include kitul de instalare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.3
Eficiență răcire/încălzire - 9
Nivel de zgomot - 9.2

9.2

O alegere inspirată

Concluzionând, WH12RA-K3DNA3M este un aparat de aer condiționat bun. Da, este ceva mai scump decât alte produse de pe piață, însă își justifică prețul prin numeroase dotări inteligente. Este eficient la încălzire, este eficient la răcire și poate să dezumidifice și să ventileze fără niciun fel de probleme orice încăpere.

Vezi în magazin
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat