Gree Multi Filter GWH24MD-K3DNE3G – aparatul de aer condiționat puternic și economic

Odată cu vremea caniculară a apărut și disconfortul din locuință. Afară este prea cald, iar în locuință devine insuportabil de stat, așa că singura soluție este să apelezi la ajutorul unui sistem de climatizare. În cazul în care cauți un aparat de aer condiționat care să acopere întregul apartament, Gree Multi Filter GWH24MD-K3DNE3G este o soluție foarte atractivă. Acesta va menține o temperatură constantă și va putea fi folosit pentru o durată prelungită fără griji, întrucât are un consum bun. Modelul este livrat împreună cu kitul de instalare, scutindu-te de niște costuri suplimentare. Are un preț de aproximativ 3849 lei (verifică preț actualizat), fiind destul de accesibil pentru capacitatea și dotările sale, prin raportare la prețurile de pe piață.

Designul unității interioare este unul foarte compact, având în vedere capacitatea aparatului. Acesta măsoară astfel 1007 x 315 x 219 mm și nu ocupă un loc foarte mare pe perete. Carcasa este albă și are un aspect simplu, remarcându-se însă prezența unui ecran LED pentru afișarea datelor legate de temperatură, program etc. Aparatul este însoțit de o telecomandă argintie cu interfața ușoară, pentru a te ajuta să setezi mai ușor programul dorit. În ceea ce privește unitatea exterioară, aceasta are dimensiunile de 980 x 427 x 790 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Gree Multi Filter GWH24MD-K3DNE3G

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul are o capacitate maximă de 24000 BTU. Motorul performant este însoțit de un compresor cu tehnologie Inverter care face aparatul nu doar eficient, ci și economic și silențios. Temperatura dorită este atinsă într-un timp foarte scurt și este menținută pentru o perioadă mai lungă. Modelul se încadrează în clasa energetică A++ la răcire și A+ la încălzire, fiind foarte economic. Nivelul de zgomot este păstrat la un nivel redus, variind în funcție de treapta de putere între 39 și 51 dB, având totodată la dispoziție 4 trepte de putere ce îți dau posibilitatea de a alege nivelul potrivit pentru fiecare situație.

Programele disponibile includ unul de răcire, unul de încălzire, unul de dezumidificare, unul de ventilare simplă (fără a se activa funcția de răcire) și unul pentru noapte. Setările de la fiecare funcționare sunt reținute, astfel încât să nu fie nevoie să le introduci de fiecare dată. De asemenea, există și o funcție de programare în avans, astfel încât atunci când ajungi acasă temperatura să fie deja optimă.

Aparatul este dotat cu un sistem de filtrare avansat, care include nu mai puțin de 6 categorii de filtrare, respectiv un filtru anti-bacterian, unul cu ioni de argint, unul catechin, unul chitin, unul cu vitamina C și unul pentru compuși organici și formaldehidă. Prin urmare, sistemul înlătură eficient alergenii, bacteriile și microbii, asigurând un mediu foarte sănătos.

Gree Multi Filter este un aparat de aer condiționat care poate rezolva eficient și economic problema lipsei de confort din locuință pe timpul verii. Modelul este performant și economic și vine în plus însoțit de kitul de instalare, așa că nu mai este nevoie să cheltui o sumă suplimentar, raportul calitate-preț fiind unul foarte bun.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 24000 BTU
  • sistem de filtrare avansat
  • consum de clasă A++ la răcire

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.6
Consum de energie - 9.6

9.6

O alegere puternică

Gree Multi Filter GWH24MD-K3DNE3G este un aparat de aer condiționat modern, cu o putere de 24000 BTU, potrivit pentru a face față unei suprafețe generoase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat