Gree Multi Filter GWH18MC-K3DNE3G – aparatul de aer condiționat puternic la preț redus

Gree Multi Filter GWH18MC-K3DNE3G este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 18000 BTU, disponibil însă la un preț întâlnit adesea pentru modele de 12000 BTU în cazul brandurilor mai cunoscute. Gree este un producător chinez mai puțin cunoscut la noi, dar care ocupă locul 1 mondial ca putere de producție. Modelul are o garanție extinsă de 3 ani și kitul de instalare inclus în preț. Are un preț de aproximativ 2849 lei (verifică preț actualizat), un preț asemănător multor modele mai cunoscute cu o capacitate mai mică.

Modelul de față are un design simplu, dar care răspunde tuturor nevoilor ce țin de utilitate. Astfel, unitatea interioară are o suprafață mărită pentru absorbția aerului cald, ceea ce îi crește eficiența, iar carcasa este dotată cu un ecran LED care oferă suport la setarea programului dorit. Unitatea interioară măsoară 940 x 298 x 200 mm, în timp ce unitatea exterioară măsoară 955 x 700 x 396 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Gree Multi Filter GWH18MC-K3DNE3G

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ajungând la nivelul performanței tehnice, aici este de remarcat în primul rând capacitatea de 18000 BTU, ceea ce înseamnă că aparatul este potrivit pentru a acoperi suprafața unui întreg apartament sau a unui spațiu de birouri. Modelul este dotat cu un compresor cu tehnologie Inverter, având o eficiență ridicată, susținută foarte bine la nivel energetic. Astfel, aparatul se încadrează în clasa de energie A++ la răcire și A+ la încălzire, având un consum foarte redus. În același timp, compresorul oferă un control mult mai bun asupra zgomotului, acesta atingând valoarea maximă de 45 dB în treapta superioară de putere. Asta înseamnă că vei putea lăsa aparatul să funcționeze fără probleme chiar și pe timp de noapte, întrucât nu te va deranja nici pe tine și nici pe vecini.

La nivelul programelor vei găsi funcții care să asigure confortul în toate anotimpurile. Există așadar un program de răcire, unul de încălzire, unul pentru ventilarea standard fără răcire, unul pentru dezumidificare și unul pentru noapte. De asemenea, există o funcție Turbo prin care temperatura dorită este atinsă într-un timp mult mai scurt. Ai la dispoziție și posibilitatea de programare în avans iar, în cazul în care vor apărea vreodată probleme de funcționare, aparatul va afișa un mesaj de notificare specific, astfel încât să știi ce nu este în regulă.

Nu în ultimul rând, aparatul beneficiază de un sistem de filtrare cu acțiune multiplă. Acesta are la bază 6 categorii de filtrare distincte, printre care un filtru anti-bacterian, unul cu ioni de argint, unul cu vitamina C sau unul pentru formaldehidă. Sistemul oferă o sterilizare foarte bună a aerului, îndepărtând bacteriile, microbii și alergenii.

Acesta funcționează economic și silențios, fiind prietenos din toate punctele de vedere, la urma urmei achiziția fiind una foarte inspirată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 18000 BTU
  • sistem de filtrare cu 6 categorii de filtre
  • consum de clasă A++ la răcire

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.5
Consum de energie - 8.9

9.2

O alegere accesibilă

Gree Multi Filter GWH18MC-K3DNE3G este un aparat de aer condiționat potrivit pentru cei care vor o soluție de climatizare pentru apartamente sau spații mai mari.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat