Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L – aparatul de aer condiționat complex

Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L este unul dintre cele mai atractive aparate de aer condiționat de pe piață, având o eficiență foarte bună de răcire și plusând suplimentar printr-un sistem de filtrare cu acțiune multiplă. Modelul este livrat împreună cu kitul de instalare și are o garanție de 3 ani, având un preț de aproximativ 1599 lei (verifică preț actualizatși oferind un raport de calitate foarte bun pentru această sumă.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul unității interioare păstrează linii simple, dar este în același timp adaptat pentru a avea o utilitate ridicată. Astfel, carcasa unității interioare este albă și are o construcție compactă, având în același timp o suprafață mărită pentru absorbția aerului cald și fiind prevăzută cu un ecran LED pentru afișarea datelor utile pentru setarea programelor. Unitatea are dimensiunile de 790 x 265 x 174 mm.

 

Poze cu aparatul de aer condiționat

Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul are o capacitate maximă de 12000 BTU, putând face față unei suprafețe de 1-2 camere. La baza performanței se află compresorul cu tehnologie Inverter care, prin controlul bun asupra vitezei motorului, asigură reducerea variațiilor de temperatură și păstrarea temperaturii dorite pentru mai mult timp. Datorită creșterii eficienței, compresorul oferă un consum redus de energie, respectiv de clasă A++ la răcire și A+ la încălzire. Nu în ultimul rând, compresorul asigură un nivel redus de zgomot, acesta variind între 28 și 39 dB, în funcție de treapta de putere. Nivelul redus de zgomot plasează aparatul în rândul celor mai silențioase, depășind chiar și modele de brand mult mai scumpe.

În ceea ce privește funcțiile disponibile, vei găsi întreg pachetul de funcții pentru răcire, încălzire, dezumidificare, ventilare sau pentru noapte. Există în același timp o funcție turbo pentru rezultate mult mai rapide, precum și posibilitatea programării în avans, iar telecomanda argintie are dimensiuni reduse și o interfață foarte intuitivă, așa că vei seta foarte ușor programele.

Întrucât utilitatea unui aparat de aer condiționat nu se oprește la răcirea sau încălzirea spațiului, modelul de față este dotat cu unul dintre cele mai complexe sisteme de filtrare.  Umiditatea și diferențele de temperatură dintre interiorul unităților și spațiul exterior atrag formarea de mucegai și bacterii și respectiv apariția de mirosuri neplăcute. Sistemul de filtrare cu acțiune triplă  asigură protecție împotriva acestora și, mai mult, datorită filtrelor speciale cu ioni de argint, catechin, chitin, vitamina C, compuși organici și formaldehide, oferă protecție și împotriva alergenilor. Aerul ventilat este astfel mult mai calitativ decât cel existent în prealabil în cameră. Nu în ultimul rând, sistemul poate îndepărta mirosurile neplăcute precum cel de țigară, mâncare sau vopsea.

Având o capacitate de 12000 BTU, compresor cu Inverter, un consum redus și un sistem de filtrare avansat, modelul oferă tot ce ai nevoie de la un astfel de aparat. În plus, acesta are kitul de instalare inclus în preț, așa că te va ajuta să economisești niște bani.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • raport bun între preț și capacitatea BTU
  • funcționare economică și silențioasă
  • sistem de filtrare cu acțiune multiplă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.1
Consum de energie - 9.3

9.2

O alegere eficientă

Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L este un aparat de aer condiționat extrem de atractiv, care pune probleme serioase concurenței.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat